Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Άδωνις Γεωργιάδης - Τι συνέβη

Η αινιγματική ανάρτησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πέρασε αρκετά δύσκολες ώρες τις προηγούμενες ημέρες, διότι έζησε ένα τροχαίο ατύχημα με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου (δείτε εδώ τι συνέβη και ποια είναι η κατάστασή τους), ωστόσο τον περίμεναν μερικά ακόμη δυσάρεστα νέα, τα οποία έγιναν γνωστά την Παρασκευή 3/2 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διότι του αποδόθηκε ένα μήνυμα το οποίο, όπως φυσικά υποστηρίζει, είναι ψεύτικο. Κάποιος έστειλε ένα συγκεκριμένο έγγραφο σε μεσιτικά γραφεία, στέλνοντας αίτημα, κάτι που δεν έχει μπει στη διαδικασία να κάνει ο ίδιος, με αποτέλεσμα να αναρωτιέται για όσα σκέφτονται οι άνθρωποι εναντίον του.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το μήνυμα που τον οδήγησε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δεν φάνηκε να ένιωσε ιδιαίτερη απειλή ωστόσο, εφόσον προχώρησε σε μία "ανάλαφρη" ανάρτηση και δεν έδωσε μεγαλύτερη επέκταση στο θέμα.

«Κάποιος απατεώνας έχει στείλει αυτό το μήνυμα σε μεσιτικά γραφεία. Πέραν το ότι το μέιλ που μου αποδίδεται είναι ψεύτικο, δηλώνω ότι ουδέποτε έχω κάνει τέτοιο αίτημα. Προσφεύγω άμεσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω». «Τι άλλο θα σκεφθούν αναρωτιέμαι…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Η αποκάλυψη για τα οικονομικά του ίδιου και της Μανωλίδου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε την απάντηση του ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα όσα ακούγονται σχετικά με τα οικονομικά του και την Ευγενία Μανωλίδου. Είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο Υπουργός στην σύζυγο του και δεν διστάζει να της το δείχνει και δημόσια, όπως όταν της ευχήθηκε (δείτε την εδώ).

Μία ανάρτηση με κοινές φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου από το Νταβός έκανε το πρωί της Παρασκευής (20/1) ο Άδωνις Γεωργιάδης στους λογαριασμούς του στα social media, θέλοντας, να αποστομώσει όποιον είπε για αυτόν και την αγαπημένη του, ότι τρώνε χρήματα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε στην Ελβετία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο μίας σειράς συναντήσεων με επιχειρηματικούς παράγοντες για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση και στα αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, για τα έξοδα της οποίας υποστήριξαν ότι έγιναν από το κράτος.

«Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή δουλειά. Επιστρέφουμε.

Υγ: για να μην διαβάζω ανοησίες πάντα τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνουμε εμείς και όχι το Κράτος. Συγγνώμη που το διευκρινίζω αλλά έχω βαρεθεί την τοξικότητα» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή...

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis on Thursday, January 19, 2023