Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να...» - Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής με την αποκάλυψή του

«Ζούμε σε μια κοινωνία που...»

«Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να...» - Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής με την αποκάλυψή του
News 03.02.2023 16:52
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 3/2 ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί από ανθρώπους του χώρου του, την απόφαση του να γίνει vegan (δείτε εδώ τι είπε για την πίστη του στον Θεό) και τις απειλές που έχει δεχτεί από θαυμάστρια την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Μη μου λες αντίο».

Να υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού λόγω του γκέι φιλί του σε σειρά της Κύπρου.

«Πάντα αυτή η χώρα ήταν πίσω στα πάντα. Πρώτα γίνονται βήματα μπροστά σε άλλες χώρες της γης και τελευταία είναι η Ελλαδίτσα δυστυχώς. Είτε η σεξουαλική μας επιλογή – που δεν είναι επιλογή, είναι προσανατολισμός έτσι γεννιέται ένας άνθρωπος, και δεν είναι και κάτι που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει τον οποιονδήποτε, αλλά είμαστε στη χώρα της ταμπέλας.

Θα έπρεπε να κατανοούμε περισσότερο τους ανθρώπους. Πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο να κατανοούμε και να δεχόμαστε τους ανθρώπους ακόμα και αν η άποψή τους ή οι επιλογές τους είναι διαφορετικές από τις δικές μας. Ακόμα όμως κι αν δεν τις κατανοούμε θα έπρεπε να τις σεβόμαστε εφόσον δε μας ενοχλούν.

Σε όλες τις αμερικάνικες σειρές βλέπουμε ότι υπάρχει πάντα ένας gay χαρακτήρας γιατί είναι στην καθημερινότητά μας. Από τη στιγμή που κάτι είναι στην καθημερινότητά μας, πρέπει και τα παιδιά που βλέπουν αυτές τις σειρές να έχουν αυτές τις προσλαμβάνουσες για να μάθουν να σέβονται και να δέχονται την κάθε επιλογή. Απορώ γιατί εν έτη 2022 το συζητάμε ακόμα αυτό το πράγμα», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Love it.

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

«Μεγαλώνω καλά πρώτον γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε.

Ζούμε σε μια κοινωνία που προσπαθεί να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε ίδιοι με όλους. Οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στο παιδί ότι είναι μοναδικό. Αν δεν αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω, είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Ποτέ δεν μου άρεσε το πρέπει. Ήθελα να μου εξηγήσεις γινάτι πρέπει να κάνω κάτι.

Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της.

Με ακολουθήσε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην εχει ταλέντο, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος. Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι, στη ζωγραφική δεν έχω, στο θέατρο και την μουσική έχω όμως γιάτι έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ», κατέληξε ο Μέμος Μπεγνής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Προχωράμε παρακάτω» - Η ερώτηση της Μπέτυς Μαγγίρα που έφερε σε αμηχανία τον Μέμο Μπεγνή

«Άνθρωποι...καρκίνος» - Ξέσπασε ο Μέμος Μπεγνής για την κακοποίηση του γαϊδάρου στη Ζίτσα

Share