Δίκη Φιλιππίδη: «Πώς γίνεται μία γυναίκα να έχει κολάν μέχρι τα γόνατα και να κατάφερε να γίνει ο βιασμός;» - Τι υποστήριξε η συνήγορος του ηθοποιού

Η τελευταία αγόρευση πριν από την απόφαση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δίκη Φιλιππίδη: «Πώς γίνεται μία γυναίκα να έχει κολάν μέχρι τα γόνατα και να κατάφερε να γίνει ο βιασμός;» - Τι υποστήριξε η συνήγορος του ηθοποιού

Στο δικαστήριο βρέθηκε σήμερα 3/2 το πρωί ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν ήταν μόνος. Στο πλευρό του βρισκόταν η σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου και εντύπωση σε όλους έκανε το γεγονός πως προχωρούσαν μαζί χέρι χέρι, χωρίς να δίνουν σημασία στις κάμερες που υπήρχαν τριγύρω. Οι δυο τους, μάλιστα, μπήκαν μέσα από την πίσω πόρτα (δείτε εδώ που έμεναν όσο παρέμενε ελεύθερος πριν ξεκινήσουν οι δίκες).

Η τελευταία αγόρευση πριν από την απόφαση για την δίκη Φιλιππίδη

Η αγόρευση της συνηγόρου του Κικής Πακιρτζίδου έκλεισε τον κύκλο των συνεδριάσεων πριν από την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Η κυρία Πακιρτσίδου είπε έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο: «Θα πούμε ότι ο εντολέας μου δεν είναι βιαστής, γιατί είναι αθώος και όλα τα επιχειρήματα που έχουμε αναδείξει».

Μάλιστα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε αποσπάσματα από την αγόρευση:

«Πώς γίνεται μία γυναίκα να κάθεται στον καναπέ καθιστή, να έχει κολάν μέχρι τα γόνατα και να κατάφερε να γίνει ο βιασμός;» αναρωτιέται η Κική Πακιρτζίδου πώς κατάφερε να γίνει αυτό. «Απεχθάνομαι τα μαζικά κινήματα. Τι σημαίνει me too; Ποιος εντάσσεται στα me too; Κι αν κάποιος αποδειχθεί ότι είναι αθώος αργότερα τι γίνεται;» ήταν κάποια από τα ερωτήματά της.

Νωρίτερα μάλιστα έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έχει καταθέσει τρεις μηνύσεις για ψευδή κατάθεση και ψευδή καταμήνυση στις τρεις καταγγέλλουσες (διαβάστε εδώ περισσότερα).