Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς...» - Το πρώτο μήνυμα της Πάολα μέσα από το νοσοκομείο

Ποια η κατάσταση της υγείας της

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς...» - Το πρώτο μήνυμα της Πάολα μέσα από το νοσοκομείο
NDP Photos
News 03.02.2023 19:51
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την αποψινή 3/2 της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί τον Γιάννη Πλούταρχο χρειάστηκε να ακυρώσει η Πάολα, όπως έγινε γνωστό το πρωί, καθώς η τραγουδίστρια τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όπως, μάλιστα, ανακοινώθηκε λίγο αργότερα, η Πάολα βρίσκεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω μιας γρίπης που έχει και η κατάστασητης υγείας της δεν είναι σοβαρό.

Λίγες ώρες μετά, η ίδια θέλησε μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ενημερώσει τους θαυμαστές και διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της και να τους καθησυχάσει για τα όλα όσα ακούγεται.

Η Πάολα λοιπόν τόνισε πως απόψε πράγματι δεν θα καταφέρει να εμφανιστεί στο Fever όπου τραγουδά ενώ την ίδια στιγμή επιβεβαίωσε τη νοσηλεία της λέγοντας πως έχει διαγνωσθεί με γρίπη τύπου Β’ και λόγω έξαρσης των συμπτωμάτων αποφάσισε να εισαχθεί σε κλίνική της συμπρωτεύουσας. Φυσικά, στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ο σύντροφος της - δείτε τον εδώ.

Η ανάρτηση της Πάολα για την υγεία της

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία.

Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ, Να σας έχει ο Θεός καλά» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Πάολα.

Η ανάρτηση της Πάολα για την υγεία της 

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είστε όλοι καλεσμένοι» - Η αποκάλυψη της Πάολα για τον γάμο της με τον Λάζαρο Βαφειάδη

«Δεν είναι κακό να...» - Η Πάολα "σπάει" την σιωπή της για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Share