«Η μαμά...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το όνομα του γιου της

Τα βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η μαμά...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το όνομα του γιου της

Μια πολύ διαφορετική καθημερινότητα έχει περίπου εδώ και έναν μήνα η Ιωάννα Τούνη, μιας και πλέον είναι μαμά. Ωστόσο, η γέννηση του γιου της (δείτε εδώ το προσωπάκι του). φαίνεται πως την έχει δυσκολέψει αρκετά, παρόλο που απολαμβάνει πλήρως τον ρόλο της μητέρας.

«Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε. Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά”. Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε», είχε πει χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει πριν λίγο καιρό.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, αναφέρθηκε στο θέμα του θηλασμού, τονίζοντας πως είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της, ενώ δεν έκρυψε παράλληλα την επιθυμία της να βελτιωθεί η κατάσταση, ώστε να μπορέσει να πάει να βγει έξω για μια βόλτα (δείτε εδώ το βίντεο)

Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου

Σήμερα 3/2 μάλιστα η Ιωάννα αποκάλυψε πως κάθε φορά που πάει να πιάσει το κινητό της για να βγάλει ένα βίντεο, ο γιος της αρχίζει να κλαίει.

«Το μωράκι μου έχει ειδικούς αισθητήρες “anti-influecer και μόλις πάω να ακουμπήσω κινητό να βγάλω στόρι, αρχίζει να κλαίει ασταμάτητα» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο. «Ξέρω δεν είναι αστείο που κλαίει το μωρό μου αλλά νομίζω αλήθεια ότι έχει αισθητήρες. Με το που πήγα σιγά σιγά να πιάσω το κινητό να βγάλω ένα στόρι να μιλήσω… Τώρα έρχομαι βρε μωρό, δε θα γίνω Influencer, η μαμά θα είναι μαμά».

Σε ένα δεύτερο βίντεο, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε και στο όνομα που θα πάρει ο γιος της, το οποίο όπως αποκάλυψε το έχουν βρει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ωστόσο για την ώρα προτιμούν να χρησιμοποιούν διάφορα υποκοριστικά.