Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης - Το περιστατικό που κατήγγειλε η αδερφή του

Ασύλληπτο...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης - Το περιστατικό που κατήγγειλε η αδερφή του

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε πριν από λίγες ημέρες στα Χανιά της Κρήτης ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, γνωστός από τον ρόλο του Ντόντο στη σειρά “Κομάντα και Δράκοι” (δείτε εδώ τις συγκινητικές δηλώσεις που είχε παραχωρήσει πριν καιρό). Συγκεκριμένη, η αδερφού του ήταν αυτή που κατήγγειλε το εν λόγω περιστατικό και εκείνος το αναδημοσίευσε μέσω διαφόρων ιστοσελίδων στο δικό του προφίλ.

Επίθεση μπούλινγκ στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η αδερφή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, πριν λίγες ημέρες μια γυναίκα επισκέφθηκε βιβλιοπωλείο της πόλης, στο οποίο εργάζεται ο Λευτέρης η οποία μάλιστα άρχισε να ασκεί μπούλινγκ στον Λευτέρη λέγοντάς του πως δεν θέλει να την εξυπηρετήσει.

“Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ” φέρεται να του είπε, ενώ ζήτησε να δει τον εργοδότη το, ο οποίος φυσικά τον υπερασπίστηκε και έδιωξε αμέσως την πελάτισσα από το κατάστημα. Η γνωστοποίηση του εν λόγω περιστατικού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από πολύ κόσμο που χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά της εν λόγω γυναίκας.

Επίθεση μπούλινγκ στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη 

Επίθεση μπούλινγκ στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη 2

Ποιος είναι ο ΑΜΕΑ ηθοποιός Ντόντο - Η ηλικία και οι σπουδές του

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega το βράδυ της Τετάρτης 23/9. Οι τηλεθεατές φάνηκε να ξετρελάθηκαν αλλά ένα πρόσωπο έκλεψε για τα καλά την παράσταση.

Η ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη ή κοινώς «Ντόντο» αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Ο Ντόντο, είναι ένα παράξενο αγόρι αλλά με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Κομάντα και Δράκοι - Ποιος είναι ο Ντόντο

Ο 26χρονος παρόλο που δεν είναι ηθοποιός, ξεχώρισε με το χάρισμά του. Μάλιστα, ο ίδιος κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Έτσι, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Facebook, καθώς είχε τα γενέθλιά του, «Θα ήθελα να πω με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας.

Τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo».