Θρήνος και οργή - Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter για την Αγγελική Νικολούλη

Τι συμβαίνει με την χθεσινοβραδινή εκπομπή Φως στο Τούνελ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος και οργή - Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter για την Αγγελική Νικολούλη

Το βράδυ της Παρασκευής 3/2 η εκπομπή Φως στο Τούνελ με παρουσιάστρια την Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, για ακόμη μια εβδομάδα. Αυτή την φορά μαζί με τους συνεργάτες της ασχολήθηκαν με την υπόθεση της Πάτρας.

Οι εξελίξεις για το θάνατο των 3 παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου τρέχουν ραγδαία, με τον Μάνο Δασκαλάκη να καταθέτει πριν από λίγες ημέρες σχετικά με τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους - διαβάστε εδώ απόσπασμα σοκ της κατάθεσης.

Χαμός χθες 3/2 με την Νικολούλη και το Τούνελ

Κατά την διάρκεια λοιπόν της εκπομπής που μιλούσε για την Πάτρα, η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε ένα μακάβριο μήνυμα στον αέρα της εκπομπής, Το μήνυμα που έλαβε η εκπομπή «πάγωσε» το αίμα των συνεργατών της.

«Τώρα να δώσουμε σημασία σε αυτό; Είναι κατά το «Νικολούλη, ψόφα», όπως την άλλη φορά. Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα δεν είναι αυτό!», είπε μόλις διάβασε την απειλή που εκτοξεύτηκε στο πρόσωπό της.

«Μην δίνετε σημασία σε αυτά. Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι…», σχολίασε στη συνέχεια.

Φυσικά το γεγονός αυτό αλλά και η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη σχολιάστηκε στο twitter. Πολλοί μίλησαν για την επική αντίδραση της με το που διάβασε την απειλή προς το πρόσωπο της, ενώ άλλοι θέλησαν να σχολιάσουν τις σοκαριστικές εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας που μόνο οργή και θρήνο προκαλούν....

Για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν οι γονείς των 3 ανήλικων παιδιών που έφυγαν από τη ζωή τόσο γρήγορα και τόσο άδικα. Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να λυθεί το κουβάρι και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.