GNTM: «Δεν είχα περίοδο για 4 μήνες...» - Ξέσπασε η Μαριαγάπη Ξυπολιά για την περιπέτεια της υγείας της

«Είχα χάσει 7 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαριαγάπη Ξυπολιά
Instagram / Μαριαγάπη Ξυπολιά

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά είναι ένα από τα κορίτσια που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 4, στον κύκλο που υπήρχαν και αγόρια, αλλά και κορίτσια (δείτε την εδώ να ποζάρει topless). Μέσα στο παιχνίδι, η ίδια γνώρισε και ερωτεύτηκε με τον Αιμιλιάνο Μάρκου και έμειναν μαζί για περίπου δύο χρόνια.

Η σχέση τους, όμως, δεν κράτησε και οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν από λίγους μήνες, απασχολώντας έτσι τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το τι συνέβη ανάμεσά τους, καθώς τίποτα δεν έδειχνε πως δεν τα πήγαιναν καλά.

«Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές όσον αφορά στο κομμάτι της δουλειάς, γιατί ήμασταν δύο χρόνια μαζί, αλλά στην πραγματικότητα ήμασταν τον ένα χρόνο μαζί. Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο χώρια και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όση επαφή και να υπήρχε, χανόταν λίγο η φλόγα. Φτάσαμε σε ένα σημείο να πάρουμε λίγο χρόνο ο καθένας χωριστά.

Ήταν πάρα πολύ ώριμο έτσι όπως έγινε, είμαστε πολύ καλά, υπάρχει επικοινωνία αλλά δεν είμαστε μαζί. Οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Τελευταία στιγμή φτιάχνω βαλίτσα και φεύγω, δεν προλαβαίνω προειδοποιήσω ούτε την μάνατζερ μου. Δεν μπορώ να οργανώνω κάτι γιατί δεν γνωρίσω το πρόγραμμά μου. Αλλά δεν πειράζει, ας δουλέψουμε τώρα που είμαστε μικροί για να μπορώ αργότερα να κάνω ότι θέλω», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του εκείνος.

Οι δύσκολες στιγμές της Μαριάγαπης Ξυπολιά

Παρόλα αυτά, το μελαχρινό μοντέλο, ήρθε ξανά στο προσκήνιο εξαιτίας μίας ανάρτησής της. Πιο συγκεκριμένα, η Μαριαγάπη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, απαντώντας σε ερώτηση του κοινού, σχετικά με την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της, κατά την οποία έχασε πολλά κιλά σε πολύ μικρό διάστημα, για να μπορέσει να κυνηγήσει το όνειρό της και να φτάσει ψηλά στον χώρο της μόδας.

«Εδώ είμαι στην Κίνα όταν μπήκα καραντίνα 21 ημέρες. Έκανα την πιο αυστηρή δίαιτα που έχω κάνει στη ζωή μου. Είχα χάσει 7 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες και ενάμιση μήνα μετά την καραντίνα πήρα πίσω όλα τα κιλά και δύο μήνες μετά είχα ανέβει 13 κιλά πάνω. Ακόμη πιο πάνω από το φυσιολογικό μου βάρος.

Δεν είχα περίοδο για 4 μήνες, το οποίο με έκανε να πάρω κι άλλα κιλά και όσο περισσότερο στρες είχα για όλο αυτό τόσο χειρότερα γινόμουν. Ήταν ένας φαύλος κύκλος», αποκάλυψε η ίδια.

Μαριαγάπη GNTM