Ξεπέρασε κάθε φαντασία η Μαριαγάπη Ξυπολιά - Πόζαρε topless και προκάλεσε αναστάτωση

Έπεσαν σαν "βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ mariagapi
Instagram/ mariagapi

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να "κεντρίσει" τις εντυπώσεις όχι μόνο της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά και επειδή είχε έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα.

Μπορεί να μην την είδαμε νικήτρια, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει στην αγάπη αφού μετά από το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε με τον Αιμιλιάνο Μάρκου, οι δυο τους πλέον είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ (δείτε εδώ πόσα χρόνια είναι μαζί).

Από την άλλη, το γνωστό μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιευέυ διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από επαγγελματικές της φωτογραφίσεις. Φυσικά, αυτή τη φορά προκάλεσε αναστάτωση στο instagram αφού πόζαρε topless.

Η ανάρτηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά

«Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα» - Το αδιανόητο σχόλιο της Μαριαγάπης Ξυπολιά για την Βίκυ Καγιά

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου μίλησε για το GNTM (το οποίο την ανέδειξε), αλλά και για τον 5ο κύκλο ο οποίος έχει ακούσει πολύ άσχημα σχόλια για τα σχόλια των κριτών, ενώ πολλές φορές στο στόχαστρο έχει μπει η Βίκυ Καγιά.

«Μετά το GNTM η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά, έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει κι εχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση και ο οργανισμός μου κατέρρευσε. Έκανα μια διατροφή δύο μηνών κι έφτασα 47 κιλά από το πουθενά και μετά άρχισα να παίρνω κιλά χωρίς να τρώω. Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα», είπε αρχικά.

«Στο GNTM το έχουν πάει σε ριάλιτι και παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει, οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα, δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», ανέφερε η Μαριαγάπη και τους άφησε όλους άφωνους.