«Δεν μπορούσα να συνέλθω! Δεν είναι διαχειρίσιμο» - "Μαύρη" εβδομάδα για την Σίσσυ Χρηστίδου

Η αναφορά στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι για την είδηση που την συγκλόνισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν μπορούσα να συνέλθω! Δεν είναι διαχειρίσιμο» -

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες (εκτός της κατάθεσης του Δασκαλάκη), πρόκειται για τον βιασμό 4χρονου παιδιού από τον πατέρα του - γιος ιερέα - , μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του.

Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας, ο πατέρας πήρε το παιδί για πρώτη φορά το καλοκαίρι μετά το διαζύγιό τους και το παιδί γύρισε τελείως διαφορετικό. Η μητέρα επισκέφθηκε με το παιδί παιδοψυχολόγους και εν τέλει διαπιστώθηκε πως το αγοράκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του αλλά και από τη γιαγιά του, την πρεσβυτέρα.

Όπως προέκυψε, πατέρας και γιαγιά όχι μόνο προχώρησαν στις απίστευτες πράξεις ασέλγειας αλλά βιντεοσκοπούσαν κιόλας τις επίμαχες στιγμές.

Συγκλονισμένη η Χρηστίδου με την υπόθεση

Στη συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα 4/2 το πρωί με την παρουσιάστρια να δηλώνει συγκλονισμένη, ενώ μετέφεραν με τους συνεργάτες της όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

«Αυτή η ιστορία εμένα με αρρώστησε μέσα στην εβδομάδα. Δε μπορούσα να συνέλθω. Δε μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. Δε ξέρω… Αυτά τα πράγματα γινόντουσαν πάντα; Εμείς δε τα ξέραμε; Εμείς δε τα βλέπαμε; Δε μπορώ να καταλάβω. Για την ιστορία του 4χρονου παιδιού μιλάω. Αυτά τα πράγματα και αυτές οι περιγραφές του παιδιού αυτού, νομίζω και τον πιο σκληρό άνθρωπο τον λυγίζουν… Δεν είναι διαχειρίσιμο» ήταν τα πρώτα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου.

Τα όσα υποστήριξε το παιδί είναι σοκαριστικά:

  • Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;
  • Παιδί: Όχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό», με έλεγε.
  • Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ.: του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου).
  • Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δεν θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.
  • Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;
  • Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι»