Survivor All Star: «Η εν λόγω συνομιλία είναι...» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Χρήστο Δάντη για τα μηνύματα του με την Ασημίνα

Αποκάλυψε όλη την αλήθεια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ασημίνα χατζηανδρέου αποβλήθηκε από το Survivor All Star μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς εντοπίστηκαν στο δάσος με κινητό και τσιγάρο και έκτοτε φούντωσαν οι φήμες πως ήρθε σε επικοινωνία με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη. Μάλιστα, κυκλοφορούν και ορισμένα μηνύματα με συνομιλίες τους, τα οποία έχουν προκαλέσει σάλο και όλοι μιλούν γι' αυτά ασταμάτητα (δείτε τα εδώ).

Την ίδια στιγμή, έχει γίνει γνωστό πως ο τραγουδιστής θέλει να κινηθεί νομικά για να αποδείξει την αθωότητα της καλής του, κάτι που μέχρι στιγμής δεν είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος (δείτε εδώ γιατί είναι εξαφανισμένη). Γι' αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το μεσημέρι του Σαββάτου 4/2, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για όλα τα παραπάνω.

Το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για την συνομιλία του με την Ασημίνα στο Survivor All Star

Υποστήριξε, λοιπόν, πως δεν επικοινώνησε καθόλου με την 23χρονη σύντροφό του και το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά της, ενώ εξήγησε ποια είναι και η κατάσταση σχετικά με το ραντεβού με τον δικηγόρο του που έχει διαρρεύσει.

«Πάμε πάλι. Με αφορμή κάποια υποτιθέμενη συνομιλία μου με την Ασημίνα, η οποία περιφέρεται από σελίδα σε σελίδα, έχω να δηλώσω τα εξής. Ουδέποτε επικοινώνησε η Ασημίνα μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο φυσικά από τις 4 Ιανουαρίου και μετά.

Μάλιστα, προτίθεμαι και εγώ και η οικογένειά της να "ανοίξουμε" οποιαδήποτε τηλεφωνική γραμμή έχουμε στην κατοχή μας σε όποιον ιθύνοντα το ζητήσει. Η εν λόγω συνομιλία είναι τρολιά. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ασυναρτησίες που διαβάζω πως θα κινηθώ νομικά κτλ, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλωστε δεν είμαι πληρεξούσιος της Ασημίνας», είπε χαρακτηριστικά.