Survivor All Star: Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα ο Δάντης - Ραντεβού με το δικηγόρο του λόγω της Ασημίνας

Πάει κόντρα στην παραγωγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα ο Δάντης - Ραντεβού με το δικηγόρο του λόγω της Ασημίνας

Ο κακός χαμός επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο αλλά και πίσω στην Ελλάδα λόγω της παραβίασης του κανόνας της επικοινωνίας στο Survivor All Star, από την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Ο Χρήστος Δάντης μάλιστα, επιστρέφει εκτάκτως από την περιοδεία του, με σκοπό να συναντηθεί με τον δικηγόρο του.

Μετά την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη, στο επόμενο συμβούλιο του νησιού στο χθεσινό 31/1 επεισόδιο, η παραγωγή εξαφάνισαν τις δυο κοπέλες με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποβολή τους από το παιχνίδι.

Οι τηλεθεατές λοιπόν, δεν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τι είχαν να πουν από πλευράς τους τα δυο κορίτσια. Το μόνο που ακούσαμε, ήταν την Ασημίνα να ωρύεται μπροστά σε συμπαίκτες και αντιπάλους, και την Κατερίνα να μην τοποθετείται σχετικά άμεσα.

Βέβαια, υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει την παραβίαση των δυο παικτριών της Διάσημης ομάδας του All Star.

Γιατί θα απευθυνθεί σε δικηγόρο ο Χρήστος Δάντης για την Ασημίνα μετά το Survivor All Star

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την περιοδεία του για να συναντηθεί με τον δικηγόρο του και να κάνει άρση απορρήτου στο κινητό του και των συγγενών πρώτου βαθμού της Ασημίνας για τον τελευταίο μήνα για να αποδείξει πως δεν έχει κάνει τηλεφώνημα.

Στην εκπομπή μάλιστα, σχολίασαν το γεγονός πως στο Survivor, δεν άφησαν να μιλήσουν τα δυο κορίτσια πριν αποχωρήσουν, όπως είχαν κάνει σε άλλους κύκλους.

Η ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες πριν

Την ώρα που το twitter δικάζει τις δυο παίκτριες του Survivor All Star που ήταν οι πιο δυνατές μέσα στο παιχνίδι και ειδικά η Κατερίνα Δαλάκα φαβορί, ο Χρήστος Δάντης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής λοιπόν, υποστήριξε την σύντροφό του και δήλωσε πως την περιμένει να γυρίσει.

«Πιστεύω σε σενα και στην ψυχή σου που κάνει για διακόσιους! Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλο. Καλή επιστροφή. Σε περιμένουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Δάντης Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor All Star