Δεν μιλάει στις κάμερες, αλλά σε εκείνη "ανοίχτηκε" - Η γυναίκα που επικοινώνησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά το Survivor All Star

Πριν κατέβει καν από το αεροπλάνο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν μιλάει στις κάμερες, αλλά σε εκείνη

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το Survivor All Star και σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που αποχώρησαν από το παιχνίδι δεν μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ενώ έχει ακυρώσει και την παρουσία του στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, διότι είναι πολύ θυμωμένος, όχι μόνο λόγω της αποχώρησής του, αλλά και με την παραγωγή του καναλιού.

«Δεν είναι μόνο έξαλλος με την παραγωγή του Survivor, αλλά και με το κανάλι του ΣΚΑΪ. Εφόσον ο ίδιος θεωρεί ότι αδικήθηκε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (δείτε τα εδώ) και αποχώρησε από το παιχνίδι, ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει την πρώτη συνέντευξη, που λέμε, αρχικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μέσω Skype, αλλά από ότι μαθαίνουμε, δεν θα βρίσκεται ούτε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, που σημαίνει αυτό ότι αρνείται να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη στο κανάλι του ΣΚΑΪ», αναφέρθηκε στον αέρα.

Και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξήγησε πως: «Η σύμβαση που μας υποχρεώνει έχει διάρκεια 6 μήνες, άρα λοιπόν, ο παίκτης που αποχωρεί, με το γράμμα του νόμου, πρέπει μέσα σε 6 μήνες υποχρεωτικά να βγει 4 ή 5 εκπομπές του καναλιού», τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να μιλήσει αμέσως.

Η 1η επικοινωνία του Κώστα Αναγνωστόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα άτομο που θέλησε να μιλήσει αμέσως μόλις μπόρεσε και πήρε το κινητό του (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση). Αυτό δεν είναι άλλο από την φίλη του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία υπήρξαν για λίγο αντίπαλοι σε αυτό τον κύκλο, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για την φιλία τους.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την συνομιλία τους μέσω κάμερας την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο αεροπλάνο για Αθήνα και σημείωσε χαρακτηριστικά πάνω σε αυτό:

«Έτσι πάντα με χαμόγελο και με ψηλά το κεφάλι. Σε περιμένω bro μου».