«Μην μας ξαναδείτε! Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς» - Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μην μας ξαναδείτε! Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς» - Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του ALPHA

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, καθώς δέχθηκε μπούλινγκ στο βιβλιοπωλείο που εργάζεται και το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω της αδερφή τους, η οποία το κατήγγειλε στα social media της με μία ανάρτηση.

«Γράφω αυτό το κείμενο για να το δεις εσύ που φέρθηκες σαν σκουπίδι στον αδελφό μου και επειδή είπες ότι δεν φοβάσαι ακόμα και στο ζάρπα να σε βάλουν γιατί έχεις δίκιο! Αρχικά, να πω ότι ο αδελφός μου είναι ΑΜΕΑ και δουλεύει μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ, μερικές ώρες σε ένα βιβλιοπωλείο. Είναι πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί και οι περισσότεροι ήδη τον γνωρίζετε. Πήγε λοιπόν η εν λόγω κυρία (ο Θεός να την κάνει) και του είπε ότι δεν θέλει να την εξυπηρετήσει και να φωνάξει το αφεντικό του. «Άτομα σαν εσένα λέει δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ»! Ο αδελφός μου της εξήγησε ότι μπορεί να την εξυπηρετήσει και εκείνη επέμενε να δει το αφεντικό. Βγήκε ο εργοδότης του έξω και του είπε και εκείνου τα ίδια και μάλιστα είπε γιατί έχει πάρει τον αδελφό μου για δουλειά και άλλα ρατσιστικά που ειλικρινά με στεναχωρούν και μόνο που τα σκέφτομαι! Φυσικά εκείνος τον υπερασπίστηκε και την έδιωξε! Και η κυρία βγήκε και από πάνω και απειλούσε», έγραψε.

Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού προς τους τηλεθεατές της στον αέρα του ALPHA

Το περιστατικό αυτό έφτασε στα αυτιά της Ναταλία Γερμανού, η οποία όχι μόνο μίλησε με τον νεαρό στην εκπομπή της, Καλύτερα Δε Γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου 4/2, αλλά ξέσπασε στον αέρα του ALPHA για το γεγονός αυτό και απευθύνθηκε προς τους τηλεθεατές της με έντονο ύφος, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί (δείτε την εδώ να κλείνει το τηλέφωνο σε καλεσμένο της).

«Θα μου επιτρέψετε…Ίσως λίγο υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε στον αυθορμητισμό μου; Αν μας βλέπει η κυρία αυτή, που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί άσχημα. Μην μας ξαναδείτε! Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό και το κλείνω εδώ!», ανέφερε.

«Δεν είναι ότι καλύτερο να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον χώρο της εργασίας που τόσο αγαπάς. Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα. Ο ιδιοκτήτης με υπερασπίστηκε και με το παραπάνω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έπραξε πάρα πολύ ωραία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

Πραγματικά, η εν λόγω κυρία εξέφρασε κάτι πολύ άσχημο για το πρόσωπό μου αλλά όχι μόνο για το πρόσωπό μου, και για όλους που θα μπορούσαν να είναι στη θέση μου. Δε κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι και να πει ο καθένας, ό,τι και να μας κάνει ο καθένας, δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Το μήνυμα που θέλω εγώ να περάσω είναι ότι είμαστε όλοι ίσοι απλά όπως μου είπε και μια φίλοι μου, είμαστε μοναδικοί. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι μοναδικό πάνω του», δήλωσε εκείνος με τη σειρά του.