«Όταν τα έκανα εγώ, ήμουν ο κομπλεξικός κι ο μικροπρεπής...» - Έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπροστά στην κάμερα του Open Weekend

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν τα έκανα εγώ, ήμουν ο κομπλεξικός κι ο μικροπρεπής...» - Έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπροστά στην κάμερα του Open Weekend

Η κάμερα του Open Weekend εντόπισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Κατερίνα Ζαρίφη το Σάββατο 4/2 και οι δυο τους μίλησαν για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Νίκο Μουτσινά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, οι οποίοι έχουν αφήσει "ανοιχτό μέτωπο" μετά τις "άδεισμα" του δεύτερου για τον πρώτο.

Η συζήτηση, ωστόσο, πήγε και στα ριάλιτι και έτσι οι δυο τους κλήθηκαν να απαντήσουν για το GNTM και κυρίως για ότι αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή, τα σκάνδαλα πίσω από τις κάμερες, με τελευταίο το unfollow της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τότε είναι που ο δημοσιογράφος "τα πήρε", καθώς όταν εκείνος τα έκανε αυτά, όλοι τον "έκραζαν", ενώ τώρα τους φαίνεται φυσιολογικό.

Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Ο Νίκος κάνει ωραίες κουβέντες, είναι όλο το πλαίσιο της εκπομπής μία φιλοξενία και δεν έχει στο μυαλό του τον τίτλο… Το καλό που του θέλω να μην σταματήσει. Ο Νίκος είναι πολύτιμος στην ελληνική τηλεόραση. Χ…α τι θέλει να κάνει, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Θα καθίσει στα αυγά του. Δεν με ενδιαφέρει που κουράστηκε. Θα πρέπει να παραμείνει. Έχει το ταλέντο, την σπιρτάδα και την καλή πρόθεση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Με τον Νίκο σκεφτόμουν -γιατί βλέπω ότι θα κοπεί αυτή η εκπομπή π.χ.- ο Πρωινός Καφές τελείωσε με 23% μέσο όρο και λέω άκου τα νούμερα του τότε, που έλεγαν δεν μας πέτυχε τότε η προσπάθεια και τώρα όταν κάνεις 23% παραγγέλνεις τέσσερις τούρτες κι οκτώ σοκολατίνες. Βγαίνεις με το πανό. Αυτήν την εποχή είναι το κομμάτι της επιβίωσης, πέφτει ξύλο στην ελληνική τηλεόραση κι είναι πάρα πολλές οι εκπομπές…», σημείωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Αγαπώ πολύ τον Σκουλό. Όταν τα έκανα εγώ, ήμουν ο κομπλεξικός κι ο μικροπρεπής. Τώρα τα κάνουν όλοι κι είναι καλός ο Ουγγαρέζος. Το mute είναι ακόμα πιο υποκριτικό γιατί το unfollow είναι ξεκάθαρο. Δεν θέλω να σε βλέπω και να με βλέπεις. Το δεν θέλω να σε βλέπω, αλλά νομίζεις ότι σε βλέπω, δεν είναι λαμογιά;», συμπλήρωσε έπειτα εκείνος για τα unfollow της Βίκυς Καγιά στον Δημήτρη Σκουλό και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.