Ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Ματθίλδη Μαγγίρα - Τι συνέβη με την κόρη της

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @matthildimaggira)
(instagram / @matthildimaggira)

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε μια εφ' όλης την ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη. Η ηθοποιός που πρόσφατα προκάλεσε χαμό με τις αποκαλύψεις της (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε για την οικογένεια της, αλλά και την καριέρα της.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, δεν δίστασε να αποκαλύψει κάποια ευχάριστα νέα για την κόρης, Λήδα, που απέκτησε με τον Αμερικανό, μουσικό Άλεξ Φόστερ, τα οποία έχουν σχέση με την επαγγελματική της πορεία.

Η αποκάλυψη της Ματθίλδη Μαγγίρα για την επαγγελματική πορεία της κόρης της, Λήδας

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τα βήματα που ακολουθεί η κόρη της, Λήδα.

«Η κόρη µου, η Λήδα, είναι πλέον 20 χρόνων. Έχει γυρίσει από την Αµερική και θέλει να µείνει στην Ελλάδα. Μένει µόνη της, νοικιάζει σπίτι κοντά µου. Τελείωσε το Λύκειο στην Αµερική και γύρισε εδώ» αναφέρει η Ματθλίδη Μαγγίρα.

«Οσον αφορά τα επαγγελµατικά της, έχει ανοίξει ένα e-shop για ravers, όπου πουλάει διάφορα αξεσουάρ και λέγεται “Kandi and art”» προσθέτει.

Την ίδια ώρα, η ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχει σύντροφο και πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της.

«Στα προσωπικά µου είµαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω βρει µε τον εαυτό µου, που είναι το πιο σηµαντικό πράγµα. Έχει σταµατήσει ο πόλεµος µέσα µου. Έχω µια σχέση και είµαι πολύ καλά», σημειώνει η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Πού την συναντάμε θεατρικά αυτή τη σεζόν;

«Κάνω τη θεατρική παράσταση “Κίνηση-µατ”, µε τον Γιώργο Κοψιδά, σε ένα έργο του Μιχαήλ Ανθή. Ξεκινήσαµε από Θεσσαλονίκη. Η παράσταση έχει πάει πολύ καλά και θα κάνουµε περιοδεία παντού. Το έργο διαδραµατίζεται σε µια ταράτσα, ενώ κάτω στον δρόµο γίνεται µια διαδήλωση µε καπνογόνα, Μολότοφ και πολύ ξύλο. Εγώ υποδύοµαι µια επαγγελµατία διαδηλώτρια-αντιεξουσιάστρια και ο Γιώργος έναν ΜΑΤατζή», απαντά η Ματθίλδη Μαγγίρα.