«Η αποχώρηση της Φαίης από τον ΑΝΤ1 ήταν...»: Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την Σκορδά και το κανάλι του Αμαρουσίου

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Η αποχώρηση της Φαίης από τον ΑΝΤ1 ήταν...»: Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την Σκορδά και το κανάλι του Αμαρουσίου

Το πρωί του Σαββάτου (4/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος που πριν από λίγο καιρό "έκραξε" για τα καλά μια παρουσιάστρια (δείτε εδώ ποια και γιατί) μίλησε στην εκπομπή του Open, για την Φαίη Σκορδά και το συμβόλαιο της στον ΑΝΤ1.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε και στην τηλεόραση, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τον σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί φέτος μεταξύ των καναλιών.

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, με πάρα πολλά κανάλια, πρόσωπα και προγράμματα. Εκεί που θεωρούσαμε επιτυχία το 40%, τώρα πανηγυρίζουν κάποιοι με Δελτία Τύπου για το 12, το 10%» ανέφερε.

Σχολιάζοντας την «μετακόμιση» της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι η παρουσιάστρια δεν είχε άλλη επιλογή.

«Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα επιλογής της Φαίης Σκορδά η αποχώρηση από τον ΑΝΤ1. Η έξοδος είναι μονόδρομος από ένα σημείο και έπειτα. Ο ΣΚΑΪ περίμενε σαν Μεσσία το Survivor για να ανεβάσει τα νούμερα σε όλο τον σταθμό. Έσωσε την prime time αλλά δεν έσωσε όλες τις υπόλοιπες εκπομπές. Η Φαίη θα πρέπει να το βρει. Παλιά έκανε συνεντεύξεις, έκανε πολλά πράγματα, τώρα έχει λίγο επαναπαυτεί».

Σε ό,τι αφορά το αν θα συνεχίσουν στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη και η Δανάη Μπάρκα, η Τίνα Μεσσαροπούλου εξέφρασε την άποψη ότι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και οτι πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις και να αλλάξουν κάποια πράγματα.

«Πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, να αλλάξουν κάποια πράγματα, να γίνει κάτι άλλο στο MEGA».