Μαριάννα Τουμασάτου: «Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με τον Κρατερό, αλλά...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Κατσούλη

Πως τα πάνε στην σειρά του ΑΝΤ1!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Μαριάννα Τουμασάτου πριν από λίγες μέρες, έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η ηθοποιός, που πρόσφατα την είδαμε να κατακρίνει την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ τα όσα είπε) μίλησε για όλους και για όλα.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, μίλησε για την προσωπική της ζώη, αλλά και την νέα τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1, που συνεργάζεται με τον φίλο της, Κρατερό Κατσούλη.

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου για τον Κρατερό Κτασούλη και όχι μόνο

Η Μαριάννα Τουμασάτου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» όπου και υποδύεται τη σύζυγο του νεόπλουτου Παπαδόπουλου, ρόλο που υποδύεται ο Κρατερός Κατσούλης.

«Την αγαπώ τόσο πολύ τη Μελίνα μου! Μου αρέσουν όλα της, το πακέτο της, την αγαπώ όπως αγαπάμε τους ανθρώπους. Θα μπορούσε άνετα να είναι πολύ φίλη μου» λέει η δημοφιλής ηθοποιός για την ηρωίδα που υποδύεται.

Πώς θα θέλατε να τη δείτε να εξελίσσεται;

«Δεν θέλω να ξέρω, δεν θέλω να ορίσω. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που λένε "θα 'θελα εκείνο, θα 'θελα το άλλο" για τον ρόλο τους. Είμαι από τους ηθοποιούς που θέλω να έρχεται ό,τι έρχεται και καλώς να έρχεται».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Κρατερό Κατσούλη;

«Συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και η σχέση μας είναι όπως οδηγούμε: γκάζι, φρένο, αμπραγιάζ. Δεν το σκέφτεσαι».

Είναι πιο απαιτητικό να παίζετε σε ένα δράμα από ό,τι σε μια κωμωδία ή δεν υπάρχει διαφορά;

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να συγκρίνω. Με ενοχλεί η σύγκριση. Δεν θεωρώ ότι τα πράγματα πρέπει να είναι συγκρίσιμα. Προτιμώ να έχει το καθένα την αυτονομία του, τον χαρακτήρα του, την ομορφιά του, τη γοητεία του ή την αντιπάθειά του, αλλά να είναι ατομικό, όχι συνάρτηση κάποιου άλλου. Γιατί πρέπει να μπαίνουμε συνέχεια στη διαδικασία να λέμε "θέλω την κωμωδία, θέλω το δράμα, θέλω το θέατρο, θέλω την τηλεόραση’’. Τα θέλω όλα».