«Μπορεί να δουλέψαμε μαζί αλλά...»: "Κόλαφος" ο Τρύφωνας Σαμαράς εναντίον Γαβαλά και Ψινάκη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μπορεί να δουλέψαμε μαζί αλλά...»:

O Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα. Ο γνωστός κομμωτής που πρόσφατα έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με το εάν θα ασχοληθεί με τον κλάδο της πολιτικής (δείτε εδώ όλη την αλήθεια) μίλησε για την διακοπή των σχέσεων με τον Λάκη Γαβαλά και τον Ηλία Ψινάκη μετά την τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Ειδικότερα, ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογήθηκε πως «είμαι μια ξεχωριστή περίπτωση. Μην ξεχνάς ότι έχω μια καριέρα 25 χρόνων. ξεκίνησα σε άλλες εποχές. Είμαι μια περσόνα, όπως και ο Λάκης Γαβαλάς, που ο κόσμος μας αγαπάει. Ή όπως ο Ηλίας Ψινάκης».

Η εξομολόγηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τους Λάκη Γαβαλά και Ηλία Ψινάκη

Μα είχατε παρεξηγηθεί, θυμάμαι, όταν είχατε συνεργαστεί στο «FAB5». Μπορεί όταν δουλέψαμε μαζί να μην είχαμε και την καλύτερη χημεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δύο αγαπητοί και έξυπνοι άνθρωποι που ο κόσμος θέλει να τους βλέπει. Το ίδιο ισχύει και για μένα.

Μιλάτε τώρα;

Ε, έχει περάσει πολύς καιρός πια. Δεν μου αρέσει να κρατάω κακίες. Αν τύχει να συναντηθούμε στο δρόμο θα μιλήσουμε αλλά δεν θα τους πάρω τηλέφωνο. Είναι ευφυέστατοι, αλλά εγώ δεν ταίριαζα μαζί τους. Ή, μάλλον, αυτοί ένιωθαν ότι δεν ταίριαζα μαζί τους, γιατί αυτοί δεν με ήθελαν. Και να ξέρεις, με ονόματα που είχαν υπάρξει πριν από μένα είμαι πολύ down to earth, και ειδικά με τον Ηλία Ψινάκη, που ήταν και ένα πρόσωπο με το οποίο ήθελα πολύ να συνεργαστώ.

Οι Fab5

Oι έντονες δηλώσεις των Κωστέτσο και Σαμαρά για τη Βίκυ Καγιά

Να υπενθυμίσουμε ότι ακούσαμε από το Βασίλειο Κωστέτσο και τον Τρύφωνα Σαμαρά σε δηλώσεις, που παραχώρησαν την Παρασκευή 23/12 στην κάμερα του Mega Καλημέρα να "κράζουν" την Βίκυ Καγιά.

«Καλύτερα να μην γυρνούσε στο GNTM 5», ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς ενώ ο Βασίλειος Κωστέτσος τόνισε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν αυτή που κράτησε και τη λίγη τηλεθέαση. Η Βίκυ παρουσίαζε μία καριέρα επιστημονικής φαντασίας. Ας πει όμως ένα ευχαριστώ για την τεράστια καριέρα αλλά εκεί που εδρεώθηκε το όνομά της είναι στην Ελλάδα, οπότε ας αφήσει την καριέρα επιστημονικής φαντασίας».