Μέσα στο τζακούζι περιμένουν τον χιονιά - Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Με το μωρό να κοιμάται!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μέσα στο τζακούζι περιμένουν τον χιονιά - Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μπορεί οι μετεωρολόγοι να σπέρνουν τον πανικό με την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" (δείτε εδώ που θα χιονίσει), αλλά η Ιωάννα Τούνη με τον αγαπημένο την Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν φοβούνται καθόλου και δεν "λογαριάζουν" τίποτα. Η γνωστή influencer που πρόσφατα έκανε μια όλο γλύκα ανάρτηση για το μπεμπάκι της (δείτε την εδώ) πήρε τον καλό της και πήγαν για... τζακούζι.

Χιονιάς με θερμοκρασίες από 0 έως 4 βαθμούς κελσίου; 38 βαθμοί κελσίου για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που άνοιξαν το εξωτερικό τζακούζι του σπιτιού, έβαλαν τέρμα τη θερμοκρασία και είπαν να απολαύσουν το μπάνιο τους μέσα στη βαρυχειμωνιά.

H ανάρτηση με την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το ζευγάρι ανέβασε ένα βίντεο όση ώρα απολάμβανε την όλη διαδικασία του τζακούζι που πραγματικά μας κάνει να ζηλεύουμε αρκετά.

Με τόσα ξενύχτια και εγκλεισμό, είναι σίγουρο ότι η Ιωάννα Τούνη το έχει ανάγκη καθώς από τότε που γέννησε έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της ο οποίος ήρθε και της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και για τον ευτυχή μπαμπά ο οποίος λαχταρά τις ώρες που περνάει μαζί με τον νεογέννητο μικρούλη του.

Το ζευγάρι φυσικά δέχτηκε ποικίλα σχόλια μετά από τη δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο που έχει ήδη γίνει viral στο instagram.

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη γέννησε στις 10 Ιανουαρίου μετά από σχεδόν 20 ώρες τοκετού. Ο γιατρός της αλλά και η ίδια ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό όμως την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να γίνει καισαρική ώστε να μην κινδυνέψει ούτε η μητέρα ούτε το βρέφος.

Από εκείνη την ημέρα η οικογένεια απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί και φυσικά χαίρεται αυτές τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο. Πολλές φορές και χωρίς αυτό όταν η μαμά και ο μπαμπάς θέλουν να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα.

Η τούνη με τον Αλεξάνδρου κάνουν τζακούζι