Chart Show: «Κρίμα που η Βόσσου γεννήθηκε ψ@@@» - Χαμός στο twitter με την ερμηνεία της τραγουδίστριας

Όλα όσα έγραψαν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Chart Show: «Κρίμα που η Βόσσου γεννήθηκε ψ@@@» - Χαμός στο twitter με την ερμηνεία της τραγουδίστριας

Το αποψινό (4/2) επεισόδιο του Chart Show, που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή είχε αφιέρωμα στα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά προέρχονταν από διασκευές ξένων τραγουδιών. Μέσα στους τραγουδιστές που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής ήταν και η Σοφία Βόσσου, που πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση για την κόρη της (δείτε την εδώ).

Μετά την απίστευτη ερμηνεία της τραγουδίστριας, τα πληκτρολόγια των χρηστών του twitter, δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν ασχολίαστη.

Τα σχόλια του twitter για την Σοφία Βόσσου στο Chart Show

Στους ρυθμούς των 30 πιο επιτυχημένων διασκευών λίκνισε το Chart Show το τηλεοπτικό κοινό σε μία βραδιά γεμάτη διασκέδαση και λαμπερές παρουσίες.

Η Δέσποινα Βανδή καλωσόρισε στο πλατό της εκπομπής εκλεκτά ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας ανάμεσά τους και την ανεπανάληπτη Σοφία Βόσσου.

Το all time classic Listen to your heart από Roxette διασκευάστηκε με τη φωνή της εξαίρετης τραγουδίστριας και άφησε τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμα ως «Άκου την καρδιά».

Στο countdown προσγειώθηκε στη θέση 26 με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα να ανεβαίνει στη σκηνή και να το ερμηνεύει σε μία συγκλονιστική εμφάνιση.

«Εγώ έχω γράψει τους στίχους. Το στείλαμε να το ακούσουν, τους άρεσε και έδωσαν έγκριση. Θα μπορούσαν να μην τη δώσουν» είπε στο Chart Show.

Η δήλωση της Βανδή για τον Νεκτάριο Σφυράκη

Οι κατάλληλοι άνθρωποι ήταν παρόντες στο πλατό για να μιλήσουν αλλά και για να τραγουδήσουν τέτοια τραγούδια.

Πρώτος και καλύτερος ο Νεκτάριος Σφυράκης ο οποίος εμφανίστηκε ξανά στη σκηνή και τραγούδησε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας μιας και πλέον καθώς ακολουθεί άλλη πορεία στη ζωή του. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος στο παρελθόν είχε οδηγήσει στις πρώτες θέσεις των ελληνικών chartshows το τραγούδι «Σκέψου καλά» που αποτελούσε όντως διασκευή παλιότερου ιταλικού κομματιού το ερμήνευσε on stage κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα.