"Έλιωσε" όλο το Instagram με αυτό το βίντεο - Τα παιχνίδια της Ιωάννας Τούνη με το μπέμπη της στον καναπέ

Είναι... τρελή και παλαβή για το γιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ιωάννα Τούνη έχει δει την ζωή της να αλλάξει κατά πολύ από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της, καρπός του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι περνάει καθημερινά όμορφες στιγμές με το νεογέννητο παιδάκι του, ενώ έχουν σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις για να βρίσκονται συνεχώς μαζί του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο, η Ιωάννα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τους, όπως για παράδειγμα όταν δημοσίευσε βίντεο με την ίδια καθισμένη να τον θηλάζει.

Το βίντεο της Τούνη με τα παιχνίδια με το γιο της

Πριν μερικές ώρες επισκέφθηκε το σπίτι Τούνη - Αλεξάνδρου, καλός φίλος της επιχειρηματία ο οποίος και της έφτιαξε το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη. Την ώρα λοιπόν που καθόντουσαν στο σαλόνι, την τράβηξε βίντεο να παίζει με τον μπέμπη της στον καναπέ.

Τα στιγμιότυπα που κατέγραψε είναι πολύ γλυκά - δείτε την αποκάλυψη που έκανε για το όνομα του.

Ο νονός του νεογέννητου γιου τους μετά την Στέλλα Πάσσαρη

Όπως ήταν γνωστό από την αρχή, η κολλητή φίλη και συνεργάτης της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη είναι η νονά του μικρούς τους. Το είχε ανακοινώνει η πρώτη στο προφίλ της στο Instagram, ενώ η Στέλλα ήταν εκείνη που είχε διοργανώσει το gender reveal - δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα.

Σήμερα Παρασκευή 3/2 στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA, ανακοίνωσαν τον δεύτερο νονό που αποφάσισε το ζευγάρι μετά την Στέλλα Πάσσαρη. Πρόκειται για άντρα και φίλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου που έχει παιδί και όπως αποκάλυψαν είναι εκείνος που τους βοηθάει σε διάφορα πράγματα σχετικά με το μωρό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μανίκα, που έχει ήδη έναν γιο 9 χρόνων και πολλοί λένε πως είναι ο πιο καλός και γλυκός μπαμπάς. Τον γιο του έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Έλλη Γελεβεσάκη.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μανίκας

Γεννήθηκε το 1986, στις 19 Αυγούστου, στο μικρό χωρίο των Αντικύρων στην Βοιωτία. Σπούδασε Στατιστική Ασφαλιστική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά αλλά ακόμα δεν έχει αποφοιτήσει καθώς η ενασχόλησή του με το μόντελινγκ του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Αφορμή για να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ήταν η τότε σύντροφός του. Η νεαρή κοπέλα που εργαζόταν την εποχή εκείνη ως μοντέλο, του βάζει το μικρόβιο της πασαρέλας και τον στραφεί στον χώρο του modeling. Ο Μιχάλης Ασλάνης και ο Μάκης Τσέλιος τον αποθεώνουν και ο νεαρός Γιώργος, με τα ξανθά μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια βρίσκεται στην Ιταλία.

Μέσα σε χρόνο, πράγμα που αποτελεί ρεκόρ για ένα μοντέλο, φωτογραφίζεται για το look book των Dolce & Gabbana και καταφέρνει να μονοπωλήσει τις πασαρέλες του εξαιρετικά απαιτητικού Ermenegildo Zegna.

Γυρνώντας στην Ελλάδα, επενδύει σε διάφορες επιχειρήσεις που δεν ευδοκίμησαν όπως ένα κατάστημα frozen yogurt στην Καλλιθέα και ένα στην Αίγινα. Αλλά ο επίμονος Λέων δεν τα βάζει κάτω.

Αργότερα ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης και μαζί με τον κολλητό του Στέλιο Χανταμπάκη, λαμβάνουν το χρίσμα του παρουσιαστή στην εκπομπή «Wanted» του ΑΝΤ1, στήνοντας τηλεοπτικές πλάκες. Το χιούμορ και ο εκρηκτικός χαρακτήρας του γίνονται αμέσως αποδεκτά από το κοινό και ο όμορφος Γιώργος εδραιώνεται τηλεοπτικά!