Γειά σου: «Ποιος μπαίνει στο πλατό;» - Άναυδη η Μαρία Μπακοδήμου με την απρόσκλητη καλεσμένη της

Ήρθε να πει μια καλησπέρα...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γειά σου: «Ποιος μπαίνει στο πλατό;» - Άναυδη η Μαρία Μπακοδήμου με την απρόσκλητη καλεσμένη της

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα (5/2) τη Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του «Γειά σου». Την ώρα που η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, υποδέχτηκε στο πλατό της την Καρολίνα Καλύβα, και μίλησε για το Survivor All Star, αλλά αποκάλυψε και το μήνυμα που έστειλε στον πρώην σύντροφο της (δείτε το εδώ) από την άλλη πλευρά, εμφανίστηκε ακόμη ένα πρόσωπο.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τη Ματίνα Παγώνη η οποία πέρασε όπως είπε για να δει τις στυλιστικές επιλογές της παρουσιάστριας και των υπολοίπων μελών της ομάδας της.

Η στιγμή που η Μπακοδήμου έμεινε παγωτό με την καλεσμένη που έκανε "ντού" στην εκπομπή

Κι ενώ η Μαρία Μπακοδήμου είχε υποδεχθεί την Καρολίνα Καλύβα ούτως ώστε να κρίνει τις στυλιστικές επιλογές των συντελεστών. Εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη και η Μαρία Μπακοδήμου να μένει άναυδη και να αναφωνεί «Τι έκπληξη!».

Επιπλέον, η παρουσιάστρια αναφώνησε «Κύρια Παγώνη, αγαπημένη μου, η Ματίνα, έλα καλέ να σε χαιρετήσω από μακριά», είπε στην συνέχεια η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

«Επειδή ήμουν εδώ… Γνωριζόμαστε εδώ και πάρα πολύ καιρό, το ξέρουν όλοι. Ήρθα να πω μια καλημέρα και θαύμασα πολύ αυτές τις μπότες» είπε για την Νάνσυ Παραδεισανού. » Δεν μου πηγαίνουν πολύ. Μου αρέσουν και της Μαρίας πάρα πολύ.

Να υπενθυμίσουμε άλλη μια έκπληξη που αυτή την φορά περίμενε την Ματίνα Παγώνη στον αέρα της εκπομπής, «Κοινωνία ώρα MEGA», το πρωί της Παρασκευής (30/9). Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με μια τούρτα καθώς σήμερα έκλεισαν δύο χρόνια -δείτε εδώ μια από τις πιο επικές στιγμές που μας χάρισαν.

Μάλιστα, μόλις αντίκρισε η Ματίνα Παγώνη την έκπληξη δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά με χιούμορ: «Θα πάθω εγκεφαλικό και δεν έχω και κρεβάτι».

Από την άλλη, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Κλείνουμε δύο χρόνια και ήθελα να τα γιορτάσουμε, καμία πλάκα!». Φυσικά, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αρκέστηκε μόνο να πει: «H στιγμή είναι ιστορική».