«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό της Βίκυς Χατζηβασιλείου» - Όλη η αλήθεια για την συνεργασία της με την Ελίνα Παπίλα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό της Βίκυς Χατζηβασιλείου» - Όλη η αλήθεια για την συνεργασία της με την Ελίνα Παπίλα

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, του MEGA, εντόπισε την Ελίνα Παπίλα στους δρόμους της Αθήνας και η ίδια παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη απαντώντας στην Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδας της για τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στην εκπομπή που ετοιμάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την επιστροφή της στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Με το συγκεκριμένο πρότζεκτ επικρατεί ένα μυστήριο γενικότερα (δείτε εδώ τι συμβαίνει), και ενώ όλοι θεωρούσαν πως το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε την πρώην παρουσιάστρια του Breakfast at Star εκεί, η ίδια ξεκαθάρισε την αλήθεια και, μάλιστα, έδειχνε να απορεί με το γεγονός πως πολλοί το είχαν επιβεβαιώσει χωρίς καν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της.

Η απάντηση της Ελίνας Παπίλα για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Δεν συνέβη κάτι. Έχω κάνει μια συζήτηση πάρα πολύ αρχική κι απλά δεν προχώρησε. Δεν φτάσαμε παρακάτω και δεν έχει υπάρχει κάποιο παρασκήνιο γύρω από αυτό. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό της Βίκυς Χατζηβασιλείου και τι σκεφτόταν. Ναι, δεν θα είμαι εγώ στην εκπομπή», είπε η Ελίνα Παπίλα που σε άλλο σημείο των δηλώσεών της πρόσθεσε:

«Έκανα μία συζήτηση σε πάρα πολύ ωραίο κλίμα, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους της τηλεόρασης και το κρατώ. Αυτό με ικανοποιεί κι υπάρχουν διάφοροι λόγοι που δεν γίνεται κάτι».