"Θρίλερ" με την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον ΑΝΤ1

Ποιο είναι το μέλλον της παρουσιάστριας στο κανάλι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρόλο που είχε ανακοινώσει πως έδωσε τέλος στην καριέρα της ως παρουσιάστρια (δείτε εδώ γιατί), πριν από λίγο διάστημα, βγήκε ξανά στο "γυαλί" και εξήγησε πως θα επιστρέψει με ένα εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ και πως οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Εξήγησε, δηλαδή, πως αυτό το διάστημα ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή στον ΑΝΤ1, αφήνοντάς τους όλους άφωνους, ενώ τόνισε πως δεν έχει υπογράψει ακόμη κάτι.

«Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα “σκοτεινό”…δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω», δήλωνε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση εάν φοβάται τον ανταγωνισμό, απάντησε πως έχει μάθει να χρησιμοποιεί τη λέξη «φοβάμαι» μόνο σε πολύ σοβαρά θέματα υγείας: «Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40αρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση» ανέφερε.

Τόνιζε μάλιστα πως μία εκπομπή δεν είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί στα «θέλω» του κόσμου, αλλά να προτείνει κάτι καινούριο: «Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση που την αποδέχομαι με πολλή αγάπη» και ερωτώμενη εάν θα ξαναπήγαινε στο «Just the 2 of Us» είπε πως θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες.

"Σάλος" με την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Παρόλα αυτά, αυτές τις μέρες ακούγεται έντονα πως η εκπομπή αυτή μπορεί τελικά να μην προχωρήσει ή να μην πραγματοποιηθεί με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια. Απαντήσεις, γι' αυτό, λοιπόν, θέλησε να δώσει η ίδια μέσα από την κάμερα του Open Weekend το Σάββατο 4/2, ωστόσο φαίνεται πως δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Ακόμη είναι κάτι εν τη γενέσει του. Ακόμα όλα είναι πιθανά κι απίθανα. Μπορείς να ξέρεις τι φέρνει το αύριο; Ούτε καν. Θα το προσπαθήσω κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αυτός είναι ο στόχος. Ακούγονται όλα αυτά, αλλά όλα είναι πιθανά κι απίθανα από την στιγμή που δεν έχει υπογράψει κανείς.

Είναι εν τη γενέσει του, εν τη ζυμώσει του, αφήστε τους ζυμομύκητες να δράσουν. Έχετε κατέβει σε οινοποιείο να δείτε τι γίνεται; Η ζύμωση του κρασιού μέσα στα βαρέλια γίνεται σε απόλυτη ησυχία. Δώστε μας αυτές τις συνθήκες για να δημιουργήσουμε κάτι καλό κι ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά.