«Πάνω στην κοιλιά που την χώραγε σε ένα κοντινό κάποτε» - "Έλιωσαν" όλοι με την τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πάνω στην κοιλιά που την χώραγε σε ένα κοντινό κάποτε» -

Η μητρότητα ταιριάζει απόλυτα στην Μαίρη Συνατσάκη, καθώς η ίδια ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και ήταν προετοιμασμένη για τις αλλαγές που ήρθα στη ζωή της αφού γέννησε το μικρό της κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Τις περισσότερες ημέρες, λοιπόν, τις περνά αγκαλιά με το παιδί της στο σπίτι τους, φροντίζοντας να του παρέχει όλα όσα χρειάζεται, μαθαίνοντας τις ανάγκες του και τον χαρακτήρα που αρχίζει να διαμορφώνει σιγά σιγά από τώρα (δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της μετά τον τοκετό).

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη αγκαλιά με την κόρη της

Την Κυριακή 5/2, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την μικρή της στην αγκαλιά της την ώρα που κοιμόταν, δείχνοντας πόσο έχει μεγαλώσει από την ημέρα που γεννήθηκε, τονίζοντας πως κάποτε χωρούσε στην κοιλιά της και φαίνεται αδιανόητο. Πλέον, το μωρό της πλησιάζει τους δύο μήνες στην ζωή της.

«Δυο μηνών μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι απλωμένο σαν αστερίας πάνω στην κοιλιά που την χώραγε σε ένα κοντινό "κάποτε". Α ρε φασόλι άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και οι ακόλουθοί της "έλιωσαν" ένας ένας.

Μαίρη Συνατσάκη κόρη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Πώς καταφέρνει να ηρεμεί το μωρό της κάθε φορά που κλαίει

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή της μικρής και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις έως τώρα εμπειρίες της από την νέα αυτή πια ζωή.

Μάλιστα, αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικά βίντεο μέσα από τα οποία αποκαλύπτει το μεγαλύτερο επίτευγμά της ως νέα μανούλα.

«Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό το στόρι. Αυτή είναι η 4η φορά. Μετά το βλέπω και λέω: ”Κοπέλα μου πώς μιλάς έτσι; Έχεις ξεχάσει τι γίνεται;”. Έχω ξεχάσει πώς γίνεται. Όλο και όλο που θέλω να σας πω είναι χρόνια πολλά. Καλή χρονιά εύχομαι να έχετε περάσει όμορφα. Και να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια κοινωνική δομή για να δώσω μωρουδιακά πράγματα, τα οποία στη μικρή πολύ σύντομα (δεν θα κάνουν) γιατί μεγαλώνει και με πολύ ωραίο ρυθμό.

Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφητήρα που είναι σωτήριος δεν είμαι, αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.