Σε σχέση και full in love ο γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Πρίγκιπας Αχιλλέας - Αυτή είναι η σύντροφός του

Πόσο καιρό είναι μαζί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / achi_of_greece
Instagram / achi_of_greece

Μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήρθαν στο προσκήνιο τα μυστικά της οικογένειάς του και όλοι ασχολούνται με τα παιδιά του, αλλά και τα εγγόνια του (δείτε εδώ τον σύντροφο της Μαρία - Ολυμπίας, κόρης του Παύλου Γλύξμπουργκ).

Θέμα, λοιπόν, έχει γίνει και ο Πρίγκιπας Αχιλλέας της Δανίας και της Ελλάδας, που είναι ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Γεννήθηκε το 2000 στην Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Αγγλία, ενώ είναι ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας Μαρίας-Ολυμπίας, ο οποίος θεωρείται μοντέλο και κοσμική προσωπικότητα.

Το δράμα και η υποκριτική είναι τα δύο μεγάλα του πάθη και αξίζει να αναφερθεί πως κατάφερε σε ηλικία μόλις 15 ετών να πάρει έναν μικρό ρόλο και να εμφανιστεί το 2017 στη σαπουνόπερα "The Bold and the Beautiful". Στους ηθοποιούς που θαυμάζει έχει συμπεριλάβει τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt και τον Jake Gyllenhaal, τους οποίους έχει σαν οδηγό για να μπορέσει να κατακτήσει περισσότερους ρόλους στη μικρή οθόνη.

Σε σχέση και φουλ ερωτευμένος ο γιος του Παύλου Γλυξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας

Πλέον έχει επιστρέψει στην Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα γύρισε την περίοδο που σπούδαζαν τα αδέρφια του, με επιπλέον κίνητρο του για αυτή την απόφαση να είναι η επιθυμία του να κυνηγήσει πιο ενεργά το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, αλλά και να συνεχίσει την καριέρα του ως μοντέλο.

Το όνομα του ίδιου, λοιπόν, συζητιέται έντονα αυτές τις μέρες, καθώς διέρρευσε η σχέση του. Διατηρεί δεσμό με Isabella Massenet και παρόλο που οι κοινές τους εμφανίσεις δεν είναι πολλές, οι δυο τους αναρτούν συχνά στα social media τους φωτογραφίες τους και μάλιστα, εκείνος δημοσίευσε μία εικόνα τους γράφοντας: «Δύο χρόνια χαράς και γέλιου», αποκαλύπτοντας έτσι πόσο καιρό είναι μαζί.

Ποια είναι η σύντροφός του

Εκείνη είναι η 22 χρονών, DJ, μοντέλο, με καλές σχέσεις με την αδερφή του και τη μητέρα του, και το κερασάκι και το σημαντικότερο από όλα είναι το ότι είναι η κληρονόμος του Net-a-Porter.

Πιο συγκεκριμένα, είναι η κόρη της επιχειρηματία Natalie Massenet, η οποία διευθύνει την Imaginary Ventures που επενδύει στην Glossier και στο Skims της Kim Kardashian, και που έχει ιδρύσει το Net-a-Porter, ένα designer fashion portal που έφερε επανάσταση στον κλάδο της μόδας το 2000, που μέχρι την εμφάνισή του δεν υπήρχε ένας online προορισμός για high-end fashion ρούχα.

Η Isabella έχει δύο αδέρφια, την Ava και τον Jet, είναι φωτογράφος, με τις εικόνες της να έχουν εμφανιστεί σε μέσα όπως το Wonderland και το Rollercoaster και DJ, σύμφωνα και με τις εικόνες στο Instagram. Κυρίως όμως, είναι μοντέλο με ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bündchen. Οι εμφανίσεις της πολλές, με αξιοσημείωτη την πασαρέλας της ανοιξιάτικης συλλογής της Emilia Wickstead το 2018 και η καμπάνια ρολογιών Chanel το 2022.