«Οικογένεια» - Με τον νεογέννητο γιο τους στα χιόνια: Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τρυφερές στιγμές!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Μπορεί η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" να έχει πλήξει ολόκληρη την χώρα και τα μηνύματα του 112 να ηχούν ασταμάτητα στα κινητά των πολιτών (δείτε εδώ τι θα γίνει με τα σχολεία και τα μαθήματα), ωστόσο υπάρχουν και τα καλά αυτής της υπόθεσης. Κάθε χρόνο, πολύς κόσμος περιμένει πως και πως να χιονίσει και με το που έπεσαν οι πρώτες νιφάδες και στην Αθήνα η χαρά των πολιτών ήταν απερίγραπτη.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Ιωάννα Τούνη με την οικογένειά της, το νεογέννητο μωρό της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι αφού έμειναν για λίγο αγκαλιά μέσα στην κουβέρτα τους να κοιτάζουν το χιόνι, αποφάσισαν να βγουν έξω και να παίξουν στο λευκό τοπίο.

Η οικογενειακή φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το παιδί τους

Η νεαρή μανούλα, μάλιστα, δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Κυριακής 5/2, με τους τρεις τους να είναι ξανά αγκαλιασμένοι, αλλά αυτή τη φορά μπροστά στα χιονισμένα δέντρα της γειτονιάς τους.

«Δημήτρης + j + νουνίτο = οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Influencer.

Ιωάννα Τούνη Αλεξάνδρου μωρό χιόνια
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Αυτός είναι ο νονός του νεογέννητου γιου τους μετά την Στέλλα Πάσσαρη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είδαν μέσα σε λίγους μήνες τη ζωή τους να αλλάζει. Ο μπέμπης τους από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο τους γέμισε χαμόγελα και τρυφερές στιγμές. Οι αναρτήσεις που κάνουν μάλιστα με το νεογέννητο, κάθε φορά "λιώνουν" ολόκληρο το Instagram.

Όπως ήταν λοιπόν γνωστό από την αρχή, η κολλητή φίλη και συνεργάτης της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη είναι η νονά του μικρούς τους. Το είχε ανακοινώνει η πρώτη στο προφίλ της στο Instagram, ενώ η Στέλλα ήταν εκείνη που είχε διοργανώσει το gender reveal - δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα.

Την Παρασκευή 3/2 στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA, ανακοίνωσαν τον δεύτερο νονό που αποφάσισε το ζευγάρι μετά την Στέλλα Πάσσαρη. Πρόκειται για άντρα και φίλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου που έχει παιδί και όπως αποκάλυψαν είναι εκείνος που τους βοηθάει σε διάφορα πράγματα σχετικά με το μωρό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μανίκα, που έχει ήδη έναν γιο 9 χρόνων και πολλοί λένε πως είναι ο πιο καλός και γλυκός μπαμπάς. Τον γιο του έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Έλλη Γελεβεσάκη.