Χωμένοι στην αγκαλιά της Ιωάννας Τούνη - Στιγμές ευτυχίας για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μπέμπη τους

Ατενίζουν το χιονισμένο τοπίο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έγινε μαμά πριν από σχεδόν ένα μήνα και από τότε η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά. Από εκεί που πήγαινε συνέχεια στο κομμωτήριο για νύχια και μαλλιά, έκανε τις βόλτες της και ταυτόχρονα έτρεχε για όλες τις δουλειές της σχετικά με την εταιρεία της, αλλά και το προφίλ της στο Instagram ως Influencer, πλέον είναι κλεισμένη στο σπίτι, αλλάξει πάνες, συνεχώς θηλάζει και δεν έχει χρόνο ούτε να περιποιηθεί τον εαυτό της, αλλά πολλές φορές ούτε και να φάει.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται με τον μπέμπη της στην Αθήνα, στο πλευρό του καλού της και πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, για να μπορεί κι εκείνος να την βοηθάει, αλλά να μη χρειάζεται να λείπει και από τη δουλειά του και έτσι προσπαθούν να προσαρμοστούν όλοι μαζί στους νέους ρυθμούς της ζωής τους.

Αγκαλιασμένοι στην κουβέρτα η Τούνη, ο Αλεξάνδρου και ο μπέμπης τους

Αυτές τις μέρες που κάνει πολύ κρύο και η κακοκαιρία "Μπάρμαρα" φαίνεται πως έχει πλήξει την χώρα, η νεαρή μανούλα φαίνεται πως το απολαμβάνει, καθώς από τη μία ενώ έξω χιονίζει εκείνη απολάμβανε ένα καυτό τζακούζι με τον σύντροφό της όσο το μωρό τους κοιμόταν, ενώ οι τρεις τους έχουν βρει την ευκαιρία να χουχουλιάσουν αγκαλιασμένοι στην ζέστη του σπιτιού τους.

Μάλιστα, το μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής 5/2 όπου οι δύο γονείς πόζαραν χαμογελαστοί μέσα στην κουβέρτα τους, με τον γιο τους να βρίσκεται κοιμισμένος στην αγκαλιά τους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Ιωάννα Τούνη μωρό
Instagram / Δημήτρης Αλεξάνδρου

Τα παιχνίδια με το μπέμπη της στον καναπέ

Πριν μερικές ώρες επισκέφθηκε το σπίτι Τούνη - Αλεξάνδρου, καλός φίλος της επιχειρηματία ο οποίος και της έφτιαξε το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη. Την ώρα λοιπόν που καθόντουσαν στο σαλόνι, την τράβηξε βίντεο να παίζει με τον μπέμπη της στον καναπέ.

Τα στιγμιότυπα που κατέγραψε είναι πολύ γλυκά - δείτε την αποκάλυψη που έκανε για το όνομα του.