Εκτός ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ; Τι συμβαίνει με την "Αυτοψία"

Η απόφαση του καναλιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ; Τι συμβαίνει με την

Ο Αντώνης Σρόιτερ εδώ και χρόνια βρίσκεται στο κανάλι του ALPHA, όπου παρουσιάζει τις ειδήσεις, ενώ έχει και δική του εκπομπή, η οποία παρουσιάζεται κάθε βράδυ στις 00:30 και ονομάζεται "Αυτοψία". Τις Κυριακές, όμως υπάρχει η εναλλακτική της "Αυτοψίας στην Πολιτική", με τον παρουσιαστή να προσκαλεί ανθρώπους από τον χώρο της πολιτικής για να συζητήσουν διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινωνία (δείτε εδώ την αλήθεια για τον γάμο του με τον Ιωάννα Μπούκη).

Την Κυριακή 5/2, μάλιστα, καλεσμένοι του θα ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου και η συζήτηση θα γύριζε γύρω από το τρίπτυχο ακρίβεια, επενδύσεις και ανάπτυξη, όπως από τις ανατιμήσεις των προϊόντων, αλλά και η σύγκριση των τιμών με άλλες χώρες. Πόσο πωλούνται τα ίδια προϊόντα σε Ελλάδα, ΗΠΑ, Γερμανία, Ιταλία, Κύπρο και Ντουμπάι, για παράδειγμα.

Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ

Η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα", ωστόσο, έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε όλη την χώρα (δείτε εδώ πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ αύριο 6/2), και γι' αυτό αποφασίστηκε να μην γίνει live η εκπομπή. Αντί, όμως, να μην προβληθεί καθόλου το επεισόδιο, φρόντισαν να το μαγνητοσκοπήσουν λίγες ώρες νωρίτερα, για την ασφάλεια και των προσκεκλημένων, αλλά και των εργαζομένων της παραγωγής.

Αυτή ήταν η σύζυγος του παρουσιαστή πριν την Ιωάννα Μπούκη

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης 24/1 με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, που ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή που έχει έρθει στο προσκήνιο πάρα πολλές φορές. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει ρίξει την "άγκυρα" του και ζει ευτυχισμένος στο πλευρό της Ιωάννας Μπούκη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες - δείτε φωτογραφίες.

Πριν όμως την Ιωάννα έχει υπάρξει ξανά παντρεμένος. Βρισκόταν σε σχέση για πολλά χρόνια όταν πήρε την απόφαση να παντρευτεί, ωστόσο, ο γάμος τους κράτησε μόνο τέσσερις μήνες.

«Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου

«Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι μια χαρά... Δεν προλαβαίνω να πω να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο» είπε ο παρουσιαστής στο πλατό της εκπομπής Έλος.

Ο λόγος για τον φαντασμαγορικό του γάμο με την τραγουδίστρια και πρώην σταρ Ελλάς Δήμητρα Αιγινίτη το 2010 στη Σαντορίνη, μετά από 4 χρόνια σχέσης. Μόλις 4 μήνες μετά όμως, όλοι ξαφνιάζονται με την είδηση για το διαζύγιο. Είναι μια περίοδος που δεν έχουν κοινές επαφές και απέφευγαν δηλώσεις και κάμερες. Λίγο καιρό αργότερα η Δήμητρα δήλωσε πως αιτία ήταν η ασυμφωνία χαρακτήρων όπως και οι διαφορετικές απόψεις σε πολύ σημαντικά θέματα που προέκυψαν. Και οι δύο αρνήθηκαν την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Το μυστήριο ακόμη δεν έχει σταματήσει να καλύπτει αυτή τη στιγμή στη ζωή του Αντώνη Σρόιτερ.