«Όλα για το χρήμα τα κάνετε...» - Αλεξάνδρου και Τούνη ξεφτίλισαν όσους τους έκραξαν για τις φωτογραφίες με το μωρό στα χιόνια

Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όλα για το χρήμα τα κάνετε...» - Αλεξάνδρου και Τούνη ξεφτίλισαν όσους τους έκραξαν για τις φωτογραφίες με το μωρό στα χιόνια

Τις πιο όμορφες ημέρες της σχέσης του φαίνεται πως διανύουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Περνούν όλο τους το χρόνο μαζί του και δεν το αφήνουν από την αγκαλιά τους ούτε λεπτό και ειδικά η επιχειρηματίας.

Πριν μερικές ώρες δημοσίευσαν μάλιστα μερικές πολύ εντυπωσιακές και γλυκιές φωτογραφίες στα προφίλ τους στο Instagram όπου πόζαραν στα χιόνια κρατώντας στα χέρια τους τον μπέμπη τους.

Στα βόρεια προάστια το έχει στρώσει από χθες 5/2 και οι εικόνες είναι μαγευτικές για όσους μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους και να παίξουν με τα χιόνια. Ειδικά τα παιδιά καθώς τα σχολεία είναι κλειστά - δείτε που.

Τούνη και Αλεξάνδρου λοιπόν, θέλησαν να μοιραστούν τις όμορφες στιγμές που έζησαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια θετικά προς το ζευγάρι και την κίνηση του να βγάλει το μωρό στο κρύο.

Πολλοί έγραψαν πως είναι απαράδεκτοι που τον έβγαλαν από το σπίτι με αυτό τον καιρό και πως τα κάνουν όλα για τα λεφτά και την διαφήμιση, καθώς οι φόρμες που φορούσαν ήταν της εταιρίας της Ιωάννας Τούνη - δείτε εδώ τις φωτογραφίες.

Η απάντηση του Αλεξάνδρου και της Τούνη στα αρνητικά σχόλια

Μετά τα τόσα αρνητικά σχόλια τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη θέλησαν να απαντήσουν όσους "νομίζουν πως γνωρίζουν" τι πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το μοντέλο λοιπόν και επιχειρηματίας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω:

«Υπενθυμίζω το άρθρο του Ιωάννη - Πρασσά - διδάκτορα Μοριακής Βιολογίας και ερευνητή στο τμήμα Παθολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείο Mount Sinai Hospital του Τορόντο - "Κανένας δεν παθαίνει κρύωμα/κρυολογήμα από το κρύο" κάτι που στη χώρα μας δυσκολευόμαστε πολύ να κατανοήσουμε ακόμα και που αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αλήθεια.

Χρόνια αργότερα, μια φίλη που δουλεύει σε παιδικό σταθμό στην Σουηδία, μου εξηγούσε ότι ο καθημερινός περίπατος και ο χρόνος έξω από την τάξη δεν αναβάλλεται για κανένα λόγο», δημοσίευσε μεταξύ άλλων.

Δημήτρης Αλεξάνδρου instagram

Δημήτρης Αλεξάνδρου μωρό χιόνια