«Να φεύγει στα χέρια σου...» - Ο τραγικός θάνατος που συγκλόνισε την Ελεονώρα Μελέτη

Το αποκάλυψε μπροστά σε όλο το πάνελ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να φεύγει στα χέρια σου...» - Ο τραγικός θάνατος που συγκλόνισε την Ελεονώρα Μελέτη

Μια ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική συνέντευξη, παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα 6/2 στο Mega Καλημέρα με την Ειρήνη Νικολοπούλου, να αφηγείται τη δύσκολη στιγμή, που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

«Δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα, ούτε μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Εκτός του ότι δεν μπόρεσα να θηλάσω την κόρη μου όσο θα ήθελα επειδή έγιναν πρόωρες εκλογές το ’93, ήταν το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο μετά τον θηλασμό. Δεν ήμουν όσο θα ήθελα δίπλα της να την πάω μια βόλτα, να παίξω μαζί της… Αυτά τα στέρησα από την Έλενα και τα στερήθηκα κι εγώ. Ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω κι άλλο παιδί, δυσκολεύτηκα όμως πάρα πολύ. Είχα προβλήματα και ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω δεύτερο παιδί. Προσπάθησα», είχε πει σε άλλη συνέντευξη της η Ειρήνη Νικολοπούλου (δείτε εδώ αν θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά).

Με αφορμή λοιπόν αυτήν την πολύ προσωπική εξομολόγηση στη συνέχεια πήρε το λόγο η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας για μια εξίσου ευαίσθητη ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, η Μελέτη θυμήθηκε και εκείνη τον τρόπο με τον οποίο έχασε τον παππού της, αφού έφυγε στα χέρια της, όπως είπε. Σήμερα έχοντας περάσει κάποια χρόνια θυμάται τη στιγμή ως κάτι πιο γλυκό αν και τότε την είχε συγκλονίσει.

Η συγκινητική αναφορά της Ελεονώρας Μελέτη

«Η στιγμή του να φεύγει η μητέρα σου στα χέρια σου και να νιώθεις μετά από πολλά χρόνια ότι έχεις υπάρξει τυχερός που ήσουν εκεί, εγώ εκεί ανατρίχιασα. Εγώ το έχω ζήσει με τον παππού μου αυτό το πράγμα. Είναι συγκλονιστικό. Είναι μια εικόνα που δε τη ξεχνάς ποτέ. Εκείνη τη στιγμή είναι μια στιγμή που δε σου αρέσει που συμβαίνει αλλά μετά από χρόνια είναι μια εικόνα που σε συντροφεύει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.