Super Κατερίνα: Ερωτεύτηκε η Καινούργιου - «Πως δεν σε έχω δει τόσο καιρό; Αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου»

«Καλέ τι ωραίο παιδί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: Ερωτεύτηκε η Καινούργιου - «Πως δεν σε έχω δει τόσο καιρό; Αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας 6/2 ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, ο ένας από τους φετινούς υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη φετινή Eurovision. Ο ίδιος ξεκίνησε να τραγουδάει στα 12 και από εκείνη τη στιγμή δεν άφησε ποτέ τη μουσική. Σπούδασε κλασικό τραγούδι και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει πολλά (δείτε εδώ το εντυπωσιακό προφίλ του στο instagram).

Όπως αποκάλυψε μάλιστα πριν καιρό στο Breakfast At Star, η πρόταση ήρθε πέρυσι, ωστόσο φέτος το κλίμα ήταν κατάλληλο για να θέσει την υποψηφιότητά του στην Eurovision και εξήγησε πως με το που άκουσε το τραγούδι που του έφερε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, είπε κατευθείαν το ναι. Άλλωστε όπως εξήγησε, πάντα έβλεπε Eurovision και περιμένει πώς και πώς να γίνει δεκτή η συμμετοχή του.

«Eurovision πάντα βλέπαμε στο σπίτι γιατί είναι το μεγαλύτερο μουσικό event στον κόσμο τηλεοπτικά αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ να δηλώσω συμμετοχή λόγω και του είδους που υπηρετώ. Μου έγινε όμως αυτή η πρόταση τον Μάϊο…Άκουσα το τραγούδι και είπα κατευθείαν ναι. Είναι μπαλάντα αλλά είναι σύγχρονο και ρυθμικό».

Ο ίδιος εξήγησε πως μίλησε με τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Μάριο Φραγκούλη ο οποίος τον προέτρεψε να κάνει το βήμα προς την Eurovision μιας και είναι μία ευκαιρία να κάνει το όνομά του γνωστό και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Τα έχασε η Κατερίνα Καινούργιου με το που είδε τον Βασίλη Κούρτη

Μάλιστα, σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου από το πρώτο λεπτό ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση του γοητευτικού καλλιτέχνη και άρχισε να τον ρωτά διάφορα πράγματα προκειμένου να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα.

Δεν δίστασε κιόλας να... του δώσει και τον αριθμό του τηλεφώνο της

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό; Δε κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό» είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.