Τα καυτά φιλιά Σοϊλέδη & Αντωνά στο πάρτι γενεθλίων τους - Προβλημάτισε η στάση του Βο ανάμεσα στους καλεσμένους

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Αντωνά, και ο Άρης Σοϊλέδης είχαν τα γενέθλιά τους με το ζευγάρι να δέχεται εκπλήξεις από τους φίλους τους, καθώς έχουν την τύχη να γιορτάζουν πολύ κοντινές ημερομηνίες (δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα για τα 5 χρόνια σχέσης τους).

Από τη μεριά του μάλιστα ο ποδοσφαιριστής φρόντισε να πάρει ένα πολύ ωραίο δώρο στην καλή του κάτι, που ανέφερε δημόσια ως καλεσμένος στο Πρωινό μας.

Και αφού το λαμπερό ζευγάρι έκανε ό,τι ήταν να κάνει στο σπίτι τους για τα γενέθλια τους, στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Παρασκευή 3/2 διοργάνωσε και ένα πάρτι για τους φίλους τους.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε αρχικά τα καυτά φιλιά του Άρη με τη Μαρία, οι οποίοι είχαν φτιάξει και μία κοινή τούρτα με τη φωτογραφία τους.

Το παρόν έδωσαν και άλλα λαμπερά - δημόσια πρόσωπα, πολλά από τα οποία ήταν πρώην παίκτες Survivor. Δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε και την παρουσία του Βο, ο οποίος είναι καλός φίλος των παιδιών. Η στάση του στην κοινή φωτογραφία, που βγήκε τον δείχνει ελαφρώς μελαγχολικό, ωστόσο μπορεί να ήταν η στιγμή τυχαία.

Το πάρτι γενεθλίων του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά

Αντωνά - Σοϊλέδης

Ο Σοϊλέδης «αδειάζει» την μητέρα της Καρολίνας

«Εμένα πάντως δυο μέρες μετά το βίντεο που παίχτηκε επειδή ήταν στο σπίτι μου ο Μπο επειδή είναι φίλος μου είχε δεχθεί μηνύματα από την συγκεκριμένη κυρία, που τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά τύπου συγγνώμη κάπως, δεν ξέρω τι πρέπει να σου πω», είχε επιβεβαιώσει έτσι ο Άρης Σοϊλέδης όσα είχε δηλώσει ο τραγουδιστής πριν ξεκινήσει αυτός ο τηλεοπτικός πόλεμος με την πρώην του.