«Έχω εκτεθεί τώρα! Εγώ δε μπορώ να υιοθετήσω...» - Σε δύσκολη θέση η Καινούργιου με την αποκάλυψη που έγινε στο Super Κατερίνα

«Το είχα ως δεδομένο. Εγώ νόμιζα ότι ισχύει 100%»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω εκτεθεί τώρα! Εγώ δε μπορώ να υιοθετήσω...» - Σε δύσκολη θέση η Καινούργιου με την αποκάλυψη που έγινε στο Super Κατερίνα

Σε δύσκολη θέση ήρθε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα στον ALPHA. Μια είδηση που μετέφερε η δημοσιογράφος της ομάδας της, την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως ακούστηκε από την συνεντευξιαζόμενη.

Τι συνέβη στον αέρα του Super Κατερίνα με την Καινούργιου

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος προλόγισε την είδηση πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς, επιβεβαιώνοντας το μάλιστα. Ωστόσο, στις δηλώσεις της η τραγουδίστρια - ηθοποιός δεν είπε ξεκάθαρα κάτι.

«Να πω κάτι; Η κοπέλα δε λέει ότι είναι μαζί όμως. Έτσι όπως μου το είπατε πριν και μου το ‘χετε παρουσιάσει, είναι ότι είναι στάνταρ μαζί. Έχω εκτεθεί τώρα. Εγώ δε μπορώ να υιοθετήσω κάτι τέτοιο» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή των δηλώσεων.

Και πρόσθεσε: «Εγώ νιώθω άσχημα, γιατί το πάσαρα έτσι. Το είχα ως δεδομένο. Εγώ νόμιζα ότι ισχύει 100% κι η κοπέλα δεν το παραδέχεται. Άλλο το ρεπορτάζ σας κι άλλο τι λέει η ίδια. Εγώ δε μπορώ να το υιοθετήσω, γιατί δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν κι εμένα. Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, γιατί μπορεί να μου συμβεί κι εμένα».

«Τα ρεπορτάζ είναι πάρα πολύ ωραία να υπάρχουν αλλά όταν μιλάμε για προσωπικά θέματα, αν ο ίδιος δεν παραδεχθεί κάτι, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Σεβόμαστε όλες τις γυναίκες» τόνισε κλείνοντας.

Ποιος έβγαλε την είδηση

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, έβγαλε, λοιπόν την εν λόγω είδηση και στο πλατό ειπώθηκε:

«Δύο του μήνα αποχώρησε και δύο του μήνα έχει γενέθλια η Ιλένια Ουίλιαμς. Πώς τα φέρνει η ζωή; Είναι ζευγάρι. Δεν το ήξερες; Με κοινούς φίλους που έχουμε μιλήσει έχουν κάνει εξόδους μαζί, τον παρακολουθούσε. Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή. Δεν θέλει να δώσει έκταση στη σόουμπιζ για την προσωπική της ζωή».