«Υπήρχε αυτή η συμφωνία και όλοι μας...» - Η αποκάλυψη της Καρολίνας Καλύβα για το Survivor All Star

«Πριν φύγουμε από τα γραφεία...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπήρχε αυτή η συμφωνία και όλοι μας...» - Η αποκάλυψη της Καρολίνας Καλύβα για το Survivor All Star

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Καρολίνα Καλύβα, η οποία αναφέρθηκε σε όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο Survivor All Star, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα από όσα έκανε και είπε η ίδια κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πως εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. It’s reality Survivor, εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει στο μεταξύ μας, θα τα είχαμε πει στον έξω κόσμο; Δεν ήξερα κι εμένα τι με περιμένει έξω για εκείνον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας. Είπα ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί μία ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

Οι δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα

Για την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου και για τα όσα υποστήριξε στο αερόδρομιο κατά την άφιξή του, η Καρολίνα είπε: «Εύχομαι να είναι καλά ο Κώστας. Δεν ξέρω τι του συμβαίνει. Δεν συνάδει. Δεν ξέρω αν έχει θυμό μέσα του.

Δεν θα άλλαζα τίποτα με ό,τι έχει να κάνει με μένα και ό,τι έζησα σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα υπήρχε πρώτη συμφωνία πριν φύγουμε από τα γραφεία, όλη η οικογένεια των Survivors συμφώνησαν σε αυτή τη συνθήκη διά του στόματος, το ζητήσαμε όλοι μας (σ.σ να μην υπάρχουν κινητά).

Εύχομαι τα κορίτσια να μπούνε και να είναι σωστές αυτή τη φορά. Ο Μπάρτζης δεν έφαγε όλη μέρα, δεν έβαλε μπουκιά στο στόμα του, έτρεμε όλη μέρα. Πολύ δύσκολη η θέση του. Ο Μπο ήταν στεναχωρημένος. Θα ρθει και η ώρα που θα ανταμώσουμε και θα λυτρωθούμε με τον Μπο.

Δεν τα χω δείξει κάπως τα συναισθήματά μου για τον Μάριο Πρίαμο;» κατέληξε, λέγοντας, η Καρολίνα.