Τον τραμπούκισε μπροστά σε όλο το πάρτι - Κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεο με τη Λόπεζ & τον Άφλεκ

Απίστευτο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τον τραμπούκισε μπροστά σε όλο το πάρτι - Κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεο με τη Λόπεζ & τον Άφλεκ

Τις τελευταίες ημέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα σχετικά με μια δημόσια εμφάνιση, που έκαναν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ (δείτε εδώ λεπτομέρειες από το γάμο τους).

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι έδωσε το παρόν σε ένα άφτερ πάρτι της ταινίας «Γάμος μετ’ εμποδίων» με το κλίμα να είναι γιορτινό και ευχάριστό τόσο για το ζευγάρι, όσο και για τους παρευρισκόμενους.

Μια κίνηση όμως της τραγουδίστριας απέναντι στον καλό της, όμως κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς θεωρήθηκε πως ήταν απότομη απέναντι του.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Μπεν έχει δώσει μάχη με την εξάρτισή του από το αλκοόλ, ωστόσο έχει βγει νικητής: «Το έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το αντιμετωπίζω. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και θέλω να είμαι πηγή δύναμης για όποιον χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα».

Έτσι λοιπόν, η στάση της Τζένιφερ όταν πήγε να πιει κρασί από ποτήρι της και η απάντηση του Μπεν σε εκείνη, για πολλούς σηματοδοτεί ένα μικρό τραμπούκισμα από πλευρά της...

Το επίμαχο βίντεο με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ

Αυτός ήταν ένας από τους όρους στο προγαμιαίο συμβόλαιο JLo & Ben

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Marca όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά, η Lopez φέρεται να ζητούσε στο συμβόλαιό της τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις εβδομαδιαίως. Όρος ο οποίος, εικάζεται ότι, δεν άλλαξε ούτε στο προγαμιαΐο συμβόλαιο που υπογράφηκε και πριν από τον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, πέρα από τον παραπάνω όρο στο συμβόλαιο μεταξύ των μελών του ζευγαριού υπήρχαν περιορισμοί και όροι για απιστία του Ben Affleck, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν έπειτα από μια βραδιά που πέρασε ο ηθοποιός με στρίπερ.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: «Το προγραμιαΐο συμβόλαιο υπογράφεται για να προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο. Σε περίπτωση που υπάρξει χωρισμός ο καθένας κρατά τα χρήματά του. Εκτός αν ο Ben απιστήσει ξανά. Αυτό που θέλει η Jennifer είναι να διασφαλίσει πως αυτό δεν θα συμβεί».

Σε μια συνέντευξή του το 2003 ο Ben Affleck είχε αρνηθεί την ύπαρξη των παραπάνω όρων: «Δεν μπορείς να βάλεις νόμους σε μία συμπεριφορά. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο άτομο που έχεις δίπλα σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να πιστεύεις πως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν».

Όσον αφορά στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους αυτή τη φορά, το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφωνία για το τι να συμπεριλάβει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα υπήρχαν περισσότερα χρήματα στο τραπέζι. Το πιο πρόσφατο prenup της Jlo και του Ben Affleck είχε κάποιες νέες σκέψεις.

Μια πηγή, σύμφωνα με το celebrities site Suggest, είπε ότι τα παλιά ζητήματα επανέρχονται στην επιφάνεια, καθώς συζητιούνται οι λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν σε αυτό.«Όλα εξετάστηκαν πολύ λεπτομερώς. Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν και παιδιά στη μέση, σε αυτό το συμβόλαιο όλα έγιναν με περισσότερη ευαισθησία και προσοχή».