''Επιτέλους νοικοκυρευτήκαμε'' - Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράζεται για πρώτη φορά λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Είκοσι χρόνια έρωτας είναι αυτός...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Επιτέλους νοικοκυρευτήκαμε'' - Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράζεται για πρώτη φορά λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Μετά από είκοσι χρόνια σκαμπανεβασμάτων η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ το έκαναν πράξη και παντρεύτηκαν και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές. Τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές τους τις κράτησαν για τον εαυτό τους και για τους καλούς τους φίλους και συγγενείς, ενώ ότι διέρρευσε ήταν ήταν είτε από ανυπάκουους καλεσμένους, είτε από πολύ επίμονους παπαράτσι. Η Λόπεζ αποφάσισε επιτέλους να μοιραστεί μέσω της πλατφόρμας της τις σκέψεις της για το γάμο, τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα και έχει πιο καθαρό μυαλό.

Εκτός από δύο γάμους, έκαναν και δύο ταξίδια του μέλιτος ένα στο Παρίσι και ένα στο Μιλάνο, όπου ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτιζε συνεχώς σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια. Μάλιστα τους εντόπισαν στις 30/8 στο ιταλικό αεροδρόμιο να επιστρέφουν επιτέλους στο Λος Άντζελες μετά από το υπέροχο αλλά και κουραστικό ταξίδι τους.

Οι πρώτες σκέψεις της Τζένιφερ Λόπεζ για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Συνδυάζοντας το παρελθόν με το παρών η 53χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι μπήκε στην εκκλησία με τον Μπεν Άφλεκ υπό τους ήχους του τραγουδιού «True Companion» του Marc Cohn.

Το ζευγάρι θεωρεί ότι ήταν το «τέλειο γαμήλιο ερωτικό τραγούδι» καθώς με εκείνο είχαν αρραβωνιαστεί για πρώτη φορά πριν από 20 και κάτι χρόνια. «Αν και ο Μπεν δεν το ήξερε, ζήτησα από τον Marc να του κάνει έκπληξη τραγουδώντας το στο γάμο μας και ήταν υπέροχος και γενναιόδωρος που ήρθε», λέει στο σημείωμά της η Λόπεζ που φαίνεται πως είχε προβλέψει την κάθε λεπτομέρεια ώστε η βραδιά να τους μείνει αλησμόνητη.

Προχωρώντας σε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις η Λόπεζ είπε πως όλα τους τα παιδιά μπήκαν στην εκκλησία με το «The Things We've Handed Down». «Τα είκοσι χρόνια ανάμεσα σε εκείνα τα όνειρα της νιότης και στον ενήλικο κόσμο της αγάπης και της οικογένειας που αγκαλιάσαμε εκείνη την ημέρα, έφεραν περισσότερα σε αυτόν τον γάμο από όσα θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο καθένας από εμάς», έγραψε η JLo στο κείμενό της.

«Δεν παντρευόμασταν μόνο ο ένας τον άλλον- παντρεύαμε αυτά τα παιδιά σε μια νέα οικογένεια. Ήταν τα μόνα άτομα που ζητήσαμε να μας υποστηρίξουν στο γαμήλιο πάρτι μας. Προς μεγάλη μας τιμή και χαρά, ο καθένας από αυτά το έκανε».

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Jlo instagram

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο onthejlo.com

O καλεσμένος που έκανε έξαλλη την Jlo δημοσιεύοντας βίντεο από το γάμο

'Ενα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες προκάλεσε τον εκνευρισμό της τραγουδίστριας, η οποία θέλησε να πει μερικά λόγια γι' αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε ένα στιγμιότυπο από το γλέντι του γάμου, όπου η ίδια αφιέρωνε ένα τραγούδι στον σύζυγό της, ωστόσο αυτό συνέβη χωρίς την άδειά της και το έκανε σαφές στο Twitter, εξηγώντας πως είχε ζητηθεί από τους καλεσμένους να μην ανεβάσουν τίποτα. Επομένως, όποιος το δημοσιοποίησε θα το έκανε για την αμοιβή που θα λάμβανε και αυτό την έχει στεναχωρήσει αρκετά.

«Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε. Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζένιφερ Λόπεζ