Της έπιανε τον γοφό και την φιλούσε στο στόμα - Δεν υπολόγιζαν κανέναν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ στο ταξίδι του μέλιτος

Γινόταν χαμός από κόσμο γύρω τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της έπιανε τον γοφό και την φιλούσε στο στόμα - Δεν υπολόγιζαν κανέναν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ στο ταξίδι του μέλιτος

Παρά την κούραση του Μπεν Άφλεκ μετά το τριήμερο γλέντι για τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ, οι δυο τους συνέχισαν το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο. Μαζί με τους σωματοφύλακές τους έκαναν βόλτα στα μαγαζία και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τους δει και πιθανώς να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Όσο συζητούσαν για τα ψώνια τους δεν έλειπαν τα παθιασμένα τους φιλιά, αδιαφορώντας για τα βλέμματα και τις φωνές των θαυμαστών, ενώ ένας από τους σωματοφύλακες, την ώρα που απομάκρυνε το κοινό, κρατιόταν στην προσπάθειά του να μη κοιτάξει το ζεύγος σε αυτή την τρυφερή στιγμή.

Τα φιλιά του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ στο Μιλάνο

Τζένιφερ Λόπεζ  Μπεν Άφλεκ Μιλάνο

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ Μπεν Άφλεκ φιλί

Το απολαυστικό δώρο που έκαναν στους καλεσμένους του γάμου τους

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες ξανά, προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτή τη φορά γνωστούς και φίλους, αφού ο πολιτικός τους γάμος έγινε παρουσία πολύ στενού κύκλου και χωρίς δημοσιογράφους. Πέρα από τα πολλά χιλιάρικα που έδωσαν για αυτό το γάμο, έκαναν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο σε κάθε καλεσμένο προκειμένου να τους ευχαριστήσουν που παρευρέθηκαν σε αυτή την πολύ ξεχωριστή μέρα για τους ίδιους.

Ο θρησκευτικός γάμος λοιπόν έγινε στο κτήμα του Άφλεκ στην Τζόρτζια και το ζευγάρι κατέφτασε στο χώρο με βάρκα. Προκειμένου να ικανοποιήσουν τους παρευρισκόμενους το πάρτι ήταν τριήμερο, ενώ οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από την τελετή είναι απλά μοναδικές.

Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες και 400.000 δολάρια, σύμφωνα με την DailyMail για να ετοιμαστεί η γαμήλια δεξίωση. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε φροντίσει τα πάντα για τους καλεσμένους του.

Πιο συγκεκριμένα, φρόντισαν να μείνουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Σαβάνα, το οποίο κόστιζε 800 δολάρια τη νύχτα. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι περισσότεροι από τους καλεσμένους έφτασαν την Πέμπτη με κάποιους να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις πολυτέλειες του ξενοδοχείου μέχρι και τη Δευτέρα.

Προκειμένου να τους ευχαριστήσουν που έδωσαν το παρών σε αυτή την τόσο ξεχωριστή για εκείνους ημέρα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φρόντισαν να βρουν όλοι κάποια δώρα στο δωμάτιό τους.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν ένα κουτί με σοκολατάκια, διακοσμημένο με τα αρχικά του ζευγαριού. Οι γεύσεις περιλάμβαναν βατόμουρο, βανίλια Ταϊτής, αλλά και βιετναμέζικο καφέ.

«Σας ευχαριστούμε πολύ, που κάνατε τον εορτασμό του γάμου μας αυτό το Σαββατοκύριακο τόσο ξεχωριστό. Όνειρα γλυκά, J&B», έγραφε πάνω η κάρτα που συνόδευε το κουτί με τα σοκολατάκια.

Tα σοκολατάκια που έκαναν δώρο στους καλεσμένους οι Άφλεκ και Λόπεζ

Eπιπλέον, στο δωμάτιο τους περίμενε και μία τσάντα, πάλι με τα αρχικά των νεόνυμφων, στο καρτελάκι της οποίας υπήρχε το όνομα του καλεσμένου, όπως φαίνεται σε ένα Instagram Story που μοιράστηκε η σύζυγος του διάσημου nail artist Tom Bachik, Liz.

Η τσάντα που έκαναν δώρο στους καλεσμένους οι Άφλεκ και Λόπεζ

Πηγή: Πρώτο Θέμα