Παντρεύτηκαν 2η φορά με θρησκευτικό γάμο - Φωτογραφίες από την χλιδάτη τελετή πασίγνωστου ζευγαριού της σόουμπιζ

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύτηκαν 2η φορά με θρησκευτικό γάμο - Φωτογραφίες από την χλιδάτη τελετή πασίγνωστου ζευγαριού της σόουμπιζ

Όπως είχε ήδη ανακοινώσει το youweekly.gr, το Σάββατο 20/8 ο δεύτερος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ θα γινόταν πραγματικότητα. Έτσι, λοιπόν, την ημέρα εκείνη συγκεντρώθηκαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο κτήμα του ηθοποιού στη Georgia για να τους δουν να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του θρησκευτικού γάμου αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TMZ, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και έπειτα χαιρέτησε τους καλεσμένους του.

Ο θρησκευτικός γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Το πάρτι ξεκίνησε κανονικά την Παρασκευή 19/8 και θα ολοκληρωθεί σήμερα, Κυριακή 21/8, λίγο μετά την γαμήλια τελετή με πικ νικ που έχουν ετοιμάσει στον κήπο του κτήματος. Όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με την πολυτελή διακόσμηση, η οποία ήταν σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, αλλά και με τις συνθέσεις με λουλούδια που ήταν επίσης λευκά.

Τζένιφερ Λόπεζ - γάμος

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γάμου - Τι αλλάζει για την λατίνα σταρ

Η είδηση του γάμου της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ σήκωσε κύμα ενθουσιασμού ανάμεσα στους εκατομμύρια θαυμαστές του ζευγαριού. Ωστόσο ο γάμος έγινε σε απόλυτα κλειστό κύκλο και έτσι οι μόνες φωτογραφίες και λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν ήταν από την ίδια την Jlo. Το TMZ έφερε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γάμου που υπέγραψαν στο δημαρχείο του Λος Άντζελες και από αυτό επιβεβαιώνεται μια πληροφορία που είχε γίνει γνωστή για την λατίνα τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα αυτή αφορά την αλλαγή του ονόματός της μετά τον γάμο που δεν έκανε τους fans της ιδιαίτερα ευτυχισμένους. Πολλοί θεώρησαν την κίνηση παλαιομοδίτικη ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η γυναίκα που έκανε καριέρα με το όνομα Τζένιφερ Λόπεζ θα ονομάζεται πια Τζένιφερ Άφλεκ. Έτσι το twitter χωρίστηκε στα δύο στις αντιδράσεις του.

Η ιστοσελίδα «TMZ» έχει το επίσημο έγγραφο από τον γάμο-έκπληξη του Μπεν και της Τζεν στην αμαρτωλή πόλη και δείχνει ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στο διάσημο εκκλησάκι «Little White Wedding Chapel» στο Λας Βέγκας.

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού τελέστηκε από τον πάστορα Ryan Wolfe και παντρεύτηκε μπροστά σε έναν μάρτυρα ονόματι Kenosha Booth. Στο πιστοποιητικό αναγράφονται επίσης τα νόμιμα ονόματα του Μπεν και της Τζεν που είναι τα Benjamin Geza Affleck και Jennifer Lynn Lopez αντίστοιχα.

Το έγγραφο δείχνει επίσης ότι η J Lo μετά τον γάμο πήρε το επώνυμο του Μπεν και πλέον ονομάζεται Τζένιφερ Άφλεκ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα λέγεται πλέον Τζένιφερ Άφλεκ