Αυτό το Σάββατο ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της showbiz - Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι και θα κάνει τριήμερο γλέντι

Ζουν για τα καλά τον έρωτα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτό το Σάββατο ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της showbiz - Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι και θα κάνει τριήμερο γλέντι

Στα καλύτερά τους βρίσκεται τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και ο Μπεν Άφλεκ καθώς οι προετοιμασίες για τον χλιδάτο γάμο τους συνεχίζονται με γοργούς ρυμθούς. Να τονίσουμε πως πριν από έναν μήνα σχεδόν το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας (δείτε εδώ αναλυτικά).

Όλες οι λεπτομέρειες για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο στο Hollywood

Ωστόσο, οι δυο τους ετοιμάζονται να το γιορτάσουν για τα καλά σε μία μεγάλη τριήμερη εκδήλωση με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Τζόρτζια. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο και πρόκειται να είναι... κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός.

Η τριήμερη «γιορτή» θα ξεκινήσει με ένα δείπνο - πρόβα την Παρασκευή, με την οικογένεια του ζευγαριού και τους στενούς του φίλους και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Την Κυριακή η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. Μάλιστα, την κάλυψη του γάμου τους θα αναλάβει η Vogue.

Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γάμου της Λόπεζ και του Άφλεκ - Αυτό αλλάζει για τη Λατίνα σταρ

Η είδηση του γάμου της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ σήκωσε κύμα ενθουσιασμού ανάμεσα στους εκατομμύρια θαυμαστές του ζευγαριού. Ωστόσο ο γάμος έγινε σε απόλυτα κλειστό κύκλο και έτσι οι μόνες φωτογραφίες και λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν ήταν από την ίδια την Jlo. Το TMZ έφερε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γάμου που υπέγραψαν στο δημαρχείο του Λος Άντζελες και από αυτό επιβεβαιώνεται μια πληροφορία που είχε γίνει γνωστή για την λατίνα τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα αυτή αφορά την αλλαγή του ονόματός της μετά τον γάμο που δεν έκανε τους fans της ιδιαίτερα ευτυχισμένους. Πολλοί θεώρησαν την κίνηση παλαιομοδίτικη ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η γυναίκα που έκανε καριέρα με το όνομα Τζένιφερ Λόπεζ θα ονομάζεται πια Τζένιφερ Άφλεκ. Έτσι το twitter χωρίστηκε στα δύο στις αντιδράσεις του.

Το πιστοποιητικό γάμου της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Η ιστοσελίδα «TMZ» έχει το επίσημο έγγραφο από τον γάμο-έκπληξη του Μπεν και της Τζεν στην αμαρτωλή πόλη και δείχνει ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στο διάσημο εκκλησάκι «Little White Wedding Chapel» στο Λας Βέγκας.

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού τελέστηκε από τον πάστορα Ryan Wolfe και παντρεύτηκε μπροστά σε έναν μάρτυρα ονόματι Kenosha Booth. Στο πιστοποιητικό αναγράφονται επίσης τα νόμιμα ονόματα του Μπεν και της Τζεν που είναι τα Benjamin Geza Affleck και Jennifer Lynn Lopez αντίστοιχα.

Το έγγραφο δείχνει επίσης ότι η J Lo μετά τον γάμο πήρε το επώνυμο του Μπεν και πλέον ονομάζεται Τζένιφερ Άφλεκ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα λέγεται πλέον Τζένιφερ Άφλεκ