Άυπνος και κουρασμένος ο Μπεν Άφλεκ μετά το τριήμερο γλέντι του γάμου - Έφυγε κατευθείαν για το αεροδρόμιο

Η φωτογραφία που έγινε viral

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άυπνος και κουρασμένος ο Μπεν Άφλεκ μετά το τριήμερο γλέντι του γάμου - Έφυγε κατευθείαν για το αεροδρόμιο

Το Σάββατο 20/8 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, ύστερα από ένα τριήμερο γλέντι που είχε απ' όλα, αν σκεφτεί κανείς πως είχαν ετοιμάσει και πικ νικ στην αυλή της βίλας του ηθοποιού στη Georgia.

Μπορεί να ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, ωστόσο αποδείχθηκε αρκετά κουραστική διαδικασία, αφού ο νέος σύζυγος της τραγουδίστριας εντοπίστηκε την επόμενη μέρα στο αμάξι του με μισόκλειστα μάτια και άυπνος, κατευθυνόμενος προς το αεροδρόμιο.

Κουρασμένος ο Μπεν Άφλεκ μετά τον τριήμερο γάμο με την Τζένιφερ Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ

Βέβαια, ο 50χρονος είναι γνωστός για την αγάπη που έχει για τον ύπνο, αφού και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με την καλή του στο Παρίσι, τον είχε πάρει ο ύπνος την ώρα που έκαναν βόλτα στον Σηκουάνα, ενώ πριν από λίγο συνομιλούσε με την αγαπημένη του και τους φίλους του.

Μπεν Άφλεκ - γάμος

Δεν είναι όλοι οι πρώην χαρούμενοι - Ο τέως σύζυγος της Λόπεζ θεωρεί ότι ο γάμος με τον ηθοποιό δε θα κρατήσει

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ήταν σίγουρα ένα από τα γεγονότα - βόμβα στην παγκόσμια showbiz για τη φετινή χρονιά. Εκατομμύρια ήταν οι fans που τον περίμεναν με ανυπομονησία μετά από 20 χρόνια που η σχέση τους πέρασε από τα σαράντα κύματα. Ωστόσο υπάρχει και ένας πρώην σύζυγος της Λατίνας σταρ που θεωρεί ότι αυτός ο γάμος δε θα κρατήσει και πολύ, αφού ο ίδιος της έχει μείνει αξεπέραστος...

Από την άλλη πλευρά ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, που ήταν ο σύντροφός της πριν την επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ και θα είχε κάθε λόγο να είναι ακόμα πληγωμένος από την απόρριψή της, ανέβασε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για το γάμο τους και δείχνει με τα λόγια του ότι παρά τα όσα έγιναν μεταξύ τους, της τρέφει βαθιά εκτίμηση.

Ο λόγος για τον Ojani Noa, πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, ο οποίος ζει σήμερα μακριά από τη λάμψη και τη γοητεία των προβολέων του Χόλιγουντ. «Αν και μου είχε πει ότι είμαι ο άνδρας με τον οποίο ήθελε το “για πάντα”, αυτό ήταν τρεις σύζυγοι και πέντε αρραβώνες πριν» είπε στην Dailymail.

«Εύχομαι σε αυτήν και στον Μπεν τα καλύτερα, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα διαρκέσει. Η Τζεν λατρεύει να είναι ερωτευμένη, αλλά έχει αρραβωνιαστεί έξι φορές. Ο Μπεν Άφλεκ είναι ο σύζυγος νούμερο τέσσερα. Ήμουν ο νούμερο 1 σύζυγος και μου είπε ότι ήμουν η αγάπη της ζωής της. Όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι τη νύχτα του γάμου μας, είπε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα…» περιέγραψε.

Ο Ojani, 48 ετών σήμερα, σπάνια μιλά για την έντονη και παθιασμένη σχέση του με την Τζένιφερ Λοπεζ.

Αν και χώρισαν το 1998, παρέμειναν φίλοι για πολλά χρόνια μετά. Αλλά μιλάει δημόσια τώρα γιατί έχει βαρεθεί να τον… απορρίπτουν ως τον «απένταρο σερβιτόρο» που η εντυπωσιακή JLo “πέταξε” σαν την μύγα από το γάλα έναν χρόνο μετά τον γάμο τους.

«Είχαμε σχέση για δύο χρόνια, αλλά ήμασταν φίλοι για σχεδόν μια δεκαετία. Ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ. Στην αρχή δεν είχα ιδέα ποια ήταν. Ερωτευτήκαμε όταν ήταν ήδη διάσημη. Αλλά κατά τη διάρκεια του γάμου μας έγινε μεγάλη σταρ. Για χρόνια ήταν πολύ οδυνηρό να μιλήσουμε. Ήθελα να μείνω αφανής και να ζήσω τη ζωή μου. Αλλά όταν είδα ότι παντρεύτηκε τον Μπεν, ο οποίος είναι καλός τύπος, τα συναισθήματα επέστρεψαν. Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για την Τζεν και εμένα, ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα περισσότερα από αυτά λάθος. Θέλω ο κόσμος να μάθει την πραγματική ιστορία» είπε επίσης.

Ο Ojani Noa, τώρα είναι personal trainer. Γνώρισε την Τζένιφερ Λόπεζ το 1996 όταν εκείνη μπήκε στο κουβανέζικο εστιατόριο της Gloria Estefan στο διάσημο Ocean Drive του Μαϊάμι. Τότε, 22 ετών, είχε φτάσει παράνομα στις ΗΠΑ επτά χρόνια νωρίτερα, αφού έκανε το επικίνδυνο ταξίδι 90 μιλίων από την Κούβα στη Φλόριντα με έξι φίλους σε μια φουσκωτή βάρκα μήκους 6 ποδιών. «Ήταν ένα θαύμα που επιζήσαμε σε αυτό το ταξίδι», λέει.