Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη μετά το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία

Τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη μετά το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία

Μια ατελείωτη περίοδο ευτυχίας ζουν τους τελευταίους δύο μήνες η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, αφού μέσα σε ένα δίμηνο έχουν πραγματοποιήσει δύο γάμους και δύο ταξίδια του μέλιτος. Μάλιστα σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν οι δυο τους μετά το δεύτερο ταξίδι στην Ιταλία επέστρεψαν στο Λος Άντζελες και για λίγο στην κανονικότητα.

Μετά το πρώτο ταξίδι στο Παρίσι, όπου ο Άφλεκ έδειχνε εξουθενωμένος οι δυο τους βρέθηκαν στο Μιλάνο και έζησαν τις μέρες τους σαν πιτσουνάκια, χωρίς να υπολογίζουν τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και τους αδιάκριτους φακούς των δημοσιογράφων, που τους ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα. Αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν και έκαναν τις βόλτες τους μαζί με τον έναν να μην ξεκολλάει από τον άλλο.

Επιστροφή στην πραγματικότητα και στο Λος Άντζελες για τη Λόπεζ και τον Άφλεκ

Σε φωτογραφίες που ανέβηκαν σε fanpage λογαριασμό τους στο Twitter οι δυο τους εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο του Μιλάνο στις 29 Αυγούστου να εγκαταλείπουν την ιταλική πόλη μέχρι να κανονίσουν την επόμενη τους ρομαντική απόδραση.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: fanpage bennifer 0.1 instagram

Έξαλλη η Jlo - Καλεσμένος της διέρρευσε βίντεο από το γάμο της

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ζουν τον έρωτά τους σαν έφηβοι αδιαφορώντας για τα βλέμματα του κόσμου σε κάθε τους βόλτα, καθώς μετά τον γάμο τους η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Παρόλα αυτά, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε προκάλεσε τον εκνευρισμό της τραγουδίστριας, η οποία θέλησε να πει μερικά λόγια γι' αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε ένα στιγμιότυπο από το γλέντι του γάμου, όπου η ίδια αφιέρωνε ένα τραγούδι στον σύζυγό της, ωστόσο αυτό συνέβη χωρίς την άδειά της και το έκανε σαφές στο Twitter, εξηγώντας πως είχε ζητηθεί από τους καλεσμένους να μην ανεβάσουν τίποτα. Επομένως, όποιος το δημοσιοποίησε θα το έκανε για την αμοιβή που θα λάμβανε και αυτό την έχει στεναχωρήσει αρκετά.

«Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε. Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζένιφερ Λόπεζ

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram / jlow0rld