Αναστέναξε μέχρι και το παγκάκι - Τα "καυτά" φιλιά της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ στο ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι

Ζουν τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναστέναξε μέχρι και το παγκάκι - Τα

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ μπορεί και να θεωρείται ο γάμος της χρονιάς, καθώς η τραγουδίστρια έχει φτάσει σε σημείο να αλλάξει μέχρι και το όνομα με το οποίο έχτισε την καριέρα της για χάρη του. Οι δυο τους ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ενώ μετά το Λας Βέγκας ταξίδεψαν στο Παρίσι για να ξεκινήσουν το ταξίδι του μέλιτος.

Ο φωτογραφικός φακός του εντόπισε καθισμένους σε ένα παγκάκι, αφού σταμάτησαν για να ξεκουραστούν από την βόλτα τους και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν, με το ζευγάρι να μη δίνει καμία απολύτως σημασία για τα βλέμματα του κόσμου που είχαν στραφεί πάνω τους.

Τα "καυτά" φιλιά της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ στο ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι

«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί», ανέφερε, μάλιστα, μία πηγή στο εξωτερικό.

Ασύλληπτο! Αυτός είναι ένας από τους όρους στο προγαμιαίο τους συμβόλαιο και μας άφησε "κάγκελο"

Τελικά το 2002 μπορεί να μην ολοκληρώθηκε, αλλά τελικά ο Ben Affleck την πήρε την Jennifer Lopez με παπά και με κουμπάρο, μιας και το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16/7, και ευχόμαστε να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Ωστόσο στην δημοσιότητα βγήκαν κάποιοι όροι στο προγαμιαίο τους συμβόλαιο από το 2022, και ένας από τους οποίους φαίνεται να υπάρχει και στο τωρινό που υπέγραψαν πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Marca όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά, η Lopez φέρεται να ζητούσε στο συμβόλαιό της τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις εβδομαδιαίως. Όρος ο οποίος, εικάζεται ότι, δεν άλλαξε ούτε στο προγαμιαΐο συμβόλαιο που υπογράφηκε και πριν από τον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, πέρα από τον παραπάνω όρο στο συμβόλαιο μεταξύ των μελών του ζευγαριού υπήρχαν περιορισμοί και όροι για απιστία του Ben Affleck, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν έπειτα από μια βραδιά που πέρασε ο ηθοποιός με στρίπερ.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: «Το προγραμιαΐο συμβόλαιο υπογράφεται για να προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο. Σε περίπτωση που υπάρξει χωρισμός ο καθένας κρατά τα χρήματά του. Εκτός αν ο Ben απιστήσει ξανά. Αυτό που θέλει η Jennifer είναι να διασφαλίσει πως αυτό δεν θα συμβεί».

Σε μια συνέντευξή του το 2003 ο Ben Affleck είχε αρνηθεί την ύπαρξη των παραπάνω όρων: «Δεν μπορείς να βάλεις νόμους σε μία συμπεριφορά. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο άτομο που έχεις δίπλα σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να πιστεύεις πως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν».

Όσον αφορά στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους αυτή τη φορά, το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφωνία για το τι να συμπεριλάβει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα υπήρχαν περισσότερα χρήματα στο τραπέζι. Το πιο πρόσφατο prenup της Jlo και του Ben Affleck είχε κάποιες νέες σκέψεις.

Μια πηγή, σύμφωνα με το celebrities site Suggest, είπε ότι τα παλιά ζητήματα επανέρχονται στην επιφάνεια, καθώς συζητιούνται οι λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν σε αυτό.«Όλα εξετάστηκαν πολύ λεπτομερώς. Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν και παιδιά στη μέση, σε αυτό το συμβόλαιο όλα έγιναν με περισσότερη ευαισθησία και προσοχή».