"Λύγισε" η Ναταλία Δραγούμη στην κάμερα του Happy Day - «Είναι πολύ δύσκολο για μένα...»

Η απώλεια που την "τσάκισε" ψυχολογικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για το θάνατο που την "τσάκισε" ψυχολογικά και συναισθηματικά. Πρόκειται για μια πληγή που είναι αρκετά πρόσφατη...

Ο λόγος για τον αγαπημένο της, του οποίου την είδηση για το θάνατο του, έκανε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - δείτε την εδώ.

Η εξομολόγηση της Δραγούμη για το θάνατο του πατέρα της

«Σαν να ξαναχτίστηκε μία σχέση με τον πατέρα μου, μέσω της εκπομπής ξαναθερμάνθηκε η σχέση μας. Από μικρή όπου πήγαινα μου έλεγαν “ξέρω τον πατέρα σου, τον είχα καθηγητή”. Τον αγαπούσαν πάρα πολύ. Τώρα που μου το λένε και επειδή έφυγε, βουρκώνω. Είναι μια πληγή τεράστια. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Την απώλεια δεν μπορείς να την ξεπεράσεις.

Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Πάντα θυμάμαι και με πήγαινε βόλτες με το μηχανάκι στην Αίγινα εξού και έγινα μηχανόβια. Δεν περίμενα ότι μπορώ να λυγίσω τόσο πολύ, ξεσπάω», εξομολογήθηκε.

Το εξοχικό σπίτι της οικογένειας της

Η ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1991, μέσα από την κωμική σειρά του MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία», όπου υποδύονταν την κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου από τότε η πορεία της ήταν ανοδική και το κοινό την στήριζε σε κάθε της βήμα.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Ναταλία Δραγούμη γνώρισε τον Έντι Ρόμπερτς και μαζί έκανα δύο παιδιά. Από την πρώτη γνωριμία ήξεραν και οι δυο πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον κι έτσι το 2000 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του.

Η ηθοποιός με τον σύζυγό της διατηρούν ένα πανέμορφο εξοχικό κοντά στην Αθήνα, το οποίο φτιάχτηκε από τον ίδιο τον Έντι Ρόμπερτς και εκεί περνούν οικογενειακές στιγμές. Σε παλιότερη συνέτευξη της στο Happy Day για το κανάλι του Alpha είχε δείξει το εσωτερικό του εξοχικού της σπιτιού.

Το εξοχικό της Ν.Δραγούμη

Το εξοχικό της Ν. Δραγούμη

Το εξοχικό της Ν. Δραγούμη