«Κουράσατε! Ανοίξτε κανένα βιβλίο...» - Οργισμένη η Τούνη με τα αρνητικά σχόλια για την φωτογράφιση με το μωρό στα χιόνια

«Όλα καλά;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Τις τελευταίες ώρες η χώρα έχει πληγεί από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα και αναφορικά με αυτούς, που μένουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια τα χιόνια έχουν ξεκινήσει από την Κυριακή 5/2.

Έτσι λοιπόν, η οικογένεια Αλεξάνδρου και Τούνη είχε την τύχη και τη χαρά να απολαύσει το χειμερινό τοπίο από το σπίτι του Δημήτρη και μάλιστα να κάνει μια φωτογράφιση με το μωράκι τους στα χιόνια, η οποία ωστόσο έφερε αντιδράσεις (δείτε εδώ τις φωτογραφίες στα χιόνια).

Συγκεκριμένα, πολλοί έγραψαν πως είναι απαράδεκτοι που τον έβγαλαν από το σπίτι με αυτό τον καιρό και πως τα κάνουν όλα για τα λεφτά και την διαφήμιση, καθώς οι φόρμες που φορούσαν ήταν της εταιρίας της Ιωάννας Τούνη - δείτε εδώ τις φωτογραφίες.

Μετά τα τόσα αρνητικά σχόλια τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη θέλησαν να απαντήσουν όσους "νομίζουν πως γνωρίζουν" τι πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το μοντέλο λοιπόν και επιχειρηματίας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω:

«Υπενθυμίζω το άρθρο του Ιωάννη - Πρασσά - διδάκτορα Μοριακής Βιολογίας και ερευνητή στο τμήμα Παθολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείο Mount Sinai Hospital του Τορόντο - "Κανένας δεν παθαίνει κρύωμα/κρυολογήμα από το κρύο" κάτι που στη χώρα μας δυσκολευόμαστε πολύ να κατανοήσουμε ακόμα και που αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αλήθεια.

Χρόνια αργότερα, μια φίλη που δουλεύει σε παιδικό σταθμό στην Σουηδία, μου εξηγούσε ότι ο καθημερινός περίπατος και ο χρόνος έξω από την τάξη δεν αναβάλλεται για κανένα λόγο», δημοσίευσε μεταξύ άλλων.

Δημήτρης Αλεξάνδρου instagram

Δημήτρης Αλεξάνδρου μωρό χιόνια

Η ίδια η Ιωάννα όμως δε μπόρεσε να μείνει απλώς στην απάντηση του Αλεξάνδρου και έτσι την Δευτέρα 6/2 έκανε ένα οργισμένο βίντεο - story στο instagram, με το οποίο απαντούσε σε όλα τα αρνητικά σχόλια.

H απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα αρνητικά σχόλια για το μωρό της