''Λιώνει'' για εκείνον - Τα παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη με τον πρωτότοκο γιο του στα χιόνια

Είναι χαζομπαμπάς!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Άκης Πετρετζίκης μετά τη μεγάλη αναγνώριση, που γνώρισε και την επιτυχία, που έχει κάνει ως σεφ έχει δει να αλλάζει η ζωή του προς το καλύτερο μέσα από τον ερχομό των παιδιών του στον κόσμο.

Ο γνωστός σεφ έχει δημιουργήσει μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, έχοντας μαζί με τη σύζυγό του έναν γιο και μία κόρη, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη ζωή του αλλά και στα social media τους (δείτε εδώ το μεγάλο φόβο του Άκη για τα παιδιά του).

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά.

Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», είχε πει ο Άκης Πετρετζίκης.

Γενικότερα, τα επαγγελματικά του δε σταματάνε ποτέ, αφού τα μαγαζιά του σκίζουν και η εκπομπή του στον Alpha συνεχίζεται και φέτος, με τον Άκη να τρέχει σε απαιτητικά γυρίσματα.

Τα παιχνίδια του Άκη Πετρετζίκη με το γιο του στα χιόνια

Με αφορμή όμως την κακοκαιρία, που έπληξε τη Δευτέρα 6/2 την Ελλάδα, πολλοί ήταν εκείνοι, που έμειναν στο σπίτι τους και μαζί με αυτούς και ο Πετρετζίκης.

Πιο αναλυτικά, την ίδια ημέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μικρό Αχιλλέα να παίζει στα χιόνια και τον μπαμπά του να απολαμβάνει τη χαρά του.

Παιδί Πετρετζίκη
Άκης Πετρετζίκης -instagram