Της κράταγε το χέρι & της ψιθύριζε στο αυτί - Τα τρυφερά τετ α τετ Αγγελόπουλου και Βαμβακούση στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ένα πολύ φρέσκο και παράλληλα πολύ ταιριαστό ζευγάρι στη showbiz είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, με τους δύο να περνάνε τελευταία χρόνο μαζί.

Στην αρχή δεν ήθελαν να παραδεχτούν, πως είναι ζευγάρι ωστόσο οι πρώτες κοινές τους έξοδοι στα μπουζούκια άρχισαν μα μαρτυρούν, πως κάτι όμορφο συμβαίνει ανάμεσά τους. Πρόσφατα μάλιστα τους είδαμε σε μια κοινή επιστροφή από το αεροδρόμιο με τους δύο να απαντούν:

«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ οπότε είναι χαρά μας το να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό και σύντομα θα δείτε κάτι ωραία πράγματα που έρχονται», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ότι έχετε ακούσει λάθος όλα. Δεν μιλάω για τα προσωπικά του, τώρα ο Γιώργος δεν ξέρω τι κάνει, πάντως γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε πως έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο τον έδιωξαν και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε δυο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε για αυτή την όμορφη συνεργασία μέχρι στιγμής», ξεκαθάρισαν για τη γνωριμία τους.

«Δεν σημαίνει πως πρέπει να πούμε περισσότερα για αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις φωτογραφίες τους από τα μπουζούκια, με την Δήμητρα Βαμβακούση να απαντάει: «Είναι άσχημο να βγαίνεις για ένα ποτό και να σκεφτείς αν σε τραβάει κάποιος, ποιος είναι τριγύρω κλπ. Νομίζω ότι και έτσι να είναι και να θέλει να γνωριστεί κάποιος και να έρθει πιο κοντά... δεν το χαλάτε λίγο;».

Μετά από τις κοινές αυτές δηλώσεις και μετά από την πρώτη κοινή ανάρτηση του Αγγελόπουλου με το κορίτσι του (δείτε την εδώ), κυκλοφόρησαν και επίσημα οι φωτογραφίες από τα μπουζούκια με τα νέα παιδιά να είναι full in love.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε Αγγελόπουλο και Βαμβακούση να είναι πολύ κοντά με τον έναν να ανταλλάσσει χάδια με τον άλλον.

Τα πρώτα τετ - α - τετ του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση στα μπουζούκια

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση
Αγγελόπουλος - Βαμβακούση