«Ένιωθα πολύ άσχημα, μου είπε...» - Το τραγικό σχόλιο που ''τσάκισε'' το Χάρη Ρώμα

Πως το διαχειρίστηκε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ένιωθα πολύ άσχημα, μου είπε...» - Το τραγικό σχόλιο  που ''τσάκισε'' το Χάρη Ρώμα

Το βράδυ της Δευτέρας 6/2 το κοινό παρακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στο The 2night show με τον ηθοποιό να κάνει πολλές αποκαλύψεις.

Σε πρώτη φάση ο ηθοποιός μίλησε για την εμπλοκή του με τα πολιτικά και την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές κάτι, που ξεκίνησε με παρότρυνση του Γιώργου Πατούλη.

«Πριν από την πρόταση του Γιώργου Πατούλη άλλες τρεις φορές μου έκαναν πρόταση να ενταχτώ σε κάποιο κόμμα αλλά δεν ήμουν έτοιμος για΄τι ήμουν αφοσιωμένος στην καριέρα μου. Ήταν η κατάλληλη στιγμή», είπε αρχικά ο Ρώμας.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Ρώμας μίλησε και για πιο προσωπικά ζητήματα, μη διστάζοντας μάλιστα να αναφερθεί και στη φάση, που έκοψε το τσιγάρο και έβαλε κάποια κιλά, με τα σχόλια να μην είναι όλα τόσα θετικά στο πρόσωπό του (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για τις σχέσεις του).

Σε κάθε περίπτωση, ο ηθοποιός έχει δείξει να είναι πιο ακομπλεξάριστος, αφού δεν αντιδρά σε όλα τα αρνητικά σχόλια, που μπορεί να δεχτεί εκτός και αν είναι επικίνδυνα.

Το άκομψο σχόλιο που δέχτηκε ο Χάρης Ρώμας

«Όταν έκοψα το κάπνισμα πήρα 20 κιλά. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις πόσο μάλλον όταν σου λένε οι άλλοι “πώς έγινες έτσι;”. Ένας συνάδελφος με είδε στο Ηρώδειο και μου είπε “Ρώμα, πώς έγινε έτσι είσαι και πρωταγωνιστής. Εσύ είσαι βόδι. Ένιωθα πολύ άσχημα», είπε ο Χάρης Ρώμας.