«Πέρα από τις σχέσεις που έχω κάνει, που είναι αρκετές...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή

Πως σχετίζονται οι ρόλοι του με τους έρωτές του;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πέρα από τις σχέσεις που έχω κάνει, που είναι αρκετές...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή

Ο Χάρης Ρώμας, το όνομα του οποίου αναμείχθηκε στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής MEGA Stories και προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την καριέρα του, μέσα από την οποία αναδείχθηκαν στοιχεία και για την προσωπική του ζωή.

Πολύ πρόσφατα, ο ίδιος είχε μιλήσει για τον γάμο που έκανε, ο οποίος τελείωσε άδοξα και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ, ιδιαίτερα μετά την φράση που του είπε η τότε σύζυγός του.

«Δοκίμασα το γάμο, ένιωσα ότι εγκλωβίστηκα και γι’ αυτό το τελείωσα μετά από δύο χρόνια. Είμαι καλός σύντροφος και δεν θέλουν να με χάσουν. Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από το γάμο, μου είπε “δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη” και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα, η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία υπήρξα παντρεμένος έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι», εξομολογήθηκε.

Οι αποκαλύψεις του Χάρη Ρώμα

Στην κάμερα του MEGA, ωστόσο, μίλησε για τις σχέσεις του με τους ρόλους που έχει υποδυθεί και επισήμανε πως καθένας από αυτούς τον μάγεψε και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, διότι πάντα οι χαρακτήρες αυτοί ήταν άνθρωποι με τους οποίους αισθανόταν ερωτευμένος.

«Πέρα από τις σχέσεις που έχω κάνει, που είναι αρκετές, στην ζωή μου, έκανα και αυτές τις σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, με τον Διονύση Δάγκα, με τον Πώποτα, θα πως και τον Βεζύρη που ήταν στο MEGA. Δεν θα μπορούσα να τους αποδώσω, νομίζω, αρκετά καλά, αν δεν τους είχα ερωτευτεί και σαν προσωπικότητες. Έπαιξα τους ήρωες που αγάπησα, όχι γιατί με έκαναν διάσημο, αλλά γιατί ήταν πολύ ενδιαφέροντες άνθρωποι», δήλωσε χαρακτηριστικά.